Donald Trump kostuums en maskers

Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wil jij de president van de USA zijn, dit Donald Trump kostuum is echt een giller. Zo hebben we een super leuk pak in het blauwe waarbij een button is toegevoegd, een rode stropdas en een rode hoed met de tekst: America 1st. Als je deze carnaval echt de blitz wilt maken dan is dit kostuum een super leuk item. Maar wil je door Donald Trump op de nek gedragen worden? Dan is dit gedragen door kostuum echt een giller. Door dit pakt lijkt het net alsof de president jou op zijn schouders neemt. Het pak is makkelijk in gebruik. En je ziet van een grote afstand al dat het gaat om Donald Trump, met zijn bekende rode stropdas en chique blonde kapsel.

Bijkomende artikelen bij Donald Trump kostuum

Ben je op zoek naar andere artikelen die goed bij dit thema passen? We hebben een groot assortiment met USA spullen. Ook voor thema feesten hebben we leuke decoratie voor een leuke sfeer impressie. We zullen er enkele op een rijtje zetten voor u. Zo hebben we de vlag van Amerika. Maar ook verschillende soorten slingers met leuke decoraties eraan vast. Maar heb je al een mooi pak en ben je opzoek naar een masker? Geen probleem ook dit item hebben wij! Zo lijk je in een oog opslag meteen op de Donald Trump. Voor de dames hebben we ook een lekker overdreven amerikaanse pruik waar jij de lachers op de hand haalt. We hebben ook verschillende soorten lampionen met de bekende vlag als bedrukking. 

Klantenservice

Ben je aan het twijfelen of heb je vragen over de maatstelling van bepaalde kostuums? Dan kunnen wij u zeker helpen. Onze klantenservice staat dan voor u klaar. Deze kunt u bereiken op de volgende manieren. U kunt ons een mailtje sturen naar het volgende email adres: [email protected]. Of een whatsapp bericht sturen als u druk bezig bent. Maar een belletje is altijd sneller. We zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Dus voor leuke Donald Trump kostuum of andere Amerikaanse artikelen bent u aan het juiste adres.