Zeemeermin pruik nodig? Mooie pruiken voor een echte waterdame

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren20 ProductenPagina 1 van 1

Je wilt graag een zeemeermin pruik kopen bij jou zeemeermin pak? Dan hebben wij prachtige pruiken waarmee je vele mannen zult verleiden. Deze prachtige zeemeermin pruiken hebben we zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Natuurlijk is de bekendste zeemeermin wel Ariël van de Disney films. Deze zeemeermin heeft prachtig rood haar. Deze kleur hebben wij ook in een prachtige pruik voor de kinderen en voor de volwassenen. Maar dit zijn niet de enigste zeemeermin pruiken die wij verkopen op onze website.

 

Mooie gekleurde zeemeermin pruiken

Naast de originele rode zeemeermin pruik hebben we ook nog vele andere varianten. De zeemeerminnen leven onderwater en daarom hebben wij ook mooie blauwe pruiken. Maar ook de kleur groen behoort tot de mogelijkheden. Gecombineerde gekleurde pruiken behoort tot de mogelijkheden. Deze staan allemaal in deze categorie. Heb je al een kostuum kijk dan even welke het mooiste past bij jou outfit. Het ziet raar uit als deze met elkaar zouden vloeken. Heb je nog geen kostuum voor bij jou zeemeermin pruik? Dan kunnen wij jou daar ook in helpen. We hebben verschillende soorten pakken en accessoires waarmee jij er super leuk uit komt te zien. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust aan ons! U kunt ons een mailtje sturen naar [email protected] Zit u op uw mobiel bij ons op de website stuur dan makkelijk een bericht naar ons via de whatsapp. We zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven. Een bericht sturen via onze live chat kan natuurlijk ook. Maar zoals u weet is een beller sneller. U kunt ons telefonische bereiken op het volgende nummer; +31(0) 77 8200 208. We zijn op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30 bereikbaar voor al uw zeemeermin pruik vragen.