Leuke Minnie mouse oren voor jong en oud

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren10 ProductenPagina 1 van 1

U bent op zoek naar minnie mouse oren voor uw dochter? We hebben een groot assortiment bij ons op de website staan. Genoeg keuze dus om uw dochter te verrassen met een leuke minnie mouse oren.

Mooie minnie mouse oren kopen

Bent u op zoek naar leuke oren om als minnie mouse verkleed te gaan? Dan bent u bij onze webwinkel aan het goede adres. In deze afdeling van onze site vind u verschillende soorten minnie mouse oren op diadeem die erg geschikt zijn om een een handomdraai te veranderen in een levensecht sprookjesfiguur. Ook voor de heren versie hebben wij geschikte oren. Dus mocht je als echtpaar gaan dan kun je bij ons ook slagen voor een setje met mickey mouse oren. Kortom iedereen kan zich zo omtoveren tot een echt figuur uit het pretpark in Parijs. Nu moet je zelf nog kiezen welk figuur je voorkeur heeft. Mochten deze 2 types niet geschikt voor jou zijn dan kun je ook eens kijken tussen de andere verkleedsetjes. Met deze verkleedsetjes ben je ook in een handomdraai een hond, konijn of een andere cartoon. We hebben ook leuke minnie mouse rok en zelfs minnie mouse jurk voor de echte liefhebbers.

Minnie mouse oren voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er verschillende soorten minnie mouse oren te verkijgen. De volwassen oren zijn meestal in de haarband wat te breed. Daarom hebben wij speciale minnie mouse oren die op een kinder hoofdje passen. Kinderen zijn namelijk dol op het verkleden als bekende cartoons. Bestel bij de minnie mouse of mickey mouse oren ook een zwarte schuimneus en enkele cartoonhandschoenen. Dan ben je met een klein budget al helemaal klaar om als levensechte minnie mouse verkleed te gaan. Verder kun je er dan nog voor kiezen om wellicht wat schmink te bestellen om het gezicht nog iets te finetunen. Daarmee geef je de persoon in kwestie wel het maximale gevoel om een cartoon te zijn. Er zijn speciale schmink setjes te krijgen waar de kleuren zwart, rood en wit in zitten. Veelal volstaat ook een eenvoudig setje met scminkstiftjes al om je op te maken. Combineer er maar lekker op los en maak je eigen versie minnie mouse met deze geweldige soorten minnie mouse oren.