Leuke Minnie mouse rokjes voor verkleedfeesten

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Tutu rokje Minnie Mouse
Tutu rokje Minnie Mouse
Op voorraad
€5,10

Een minnie mouse rokje is een leuk item om de rest van je pak op af te stemmen. Wil jij verkleed willen gaan als een minnie mouse dan kun je beginnen met het uitzoeken van een leuk minnie mouse rokje. Daarna kun je de andere accessoires erbij kopen zodat jij er net uit zult zien als de figuren uit de tekenfilms.


Wat is een minnie mouse rokje?

Een minnie mouse rokje is een rokje dat je kunt dragen als je verkleed wilt gaan als minnie mouse. Het is een rood rokje met daarop witte stippen. Dit is precies het patroon dat je ook terug ziet komen bij de minnie mouse jurkjes. Echt alle artikelen die met minnie mouse te maken hebben zitten vol met deze witte stipjes. Zo zijn er naast de verschillende pakken die je van minnie kunt kopen ook nog leuke accessoires. Heb je bijvoorbeelde de grote oren van minnie mouse al gezien. Deze kun je los kopen op een haarband met bijbehorende strik. Zo matcht alles weer met de rest van de outfit. Ook voor een setje met handen van een stripfiguur kun je bij ons terecht.


Een minnie mouse rokje voor kinderen

Als je voor kinderen op zoek bent naar een mooie minnie mouse rokje dan kun je deze hier vinden. Er zijn niet altijd kindermaten beschikbaar. Aangezien er in de band van de volwassen rokjes een elastiek zit kunnen kinderen vanaf maat 140cm al vaak uit de voeten met een volwassen versie. Let even goed op wat de grootte van de elastiek is. Zo kun je kijken of het rokje bij kinderen gaat passen. Mocht je twijfelen dan kun je altijd onze klantenservice vragen om hulp. Wij gaan dan aan de slag met jouw vragen zodat je snel en gemakkelijk verder kunt met het kopen van een minnie mouse rokje en bijbehorende artikelen. Mocht je op zoek zijn naar andere sprookjes kostuums dan kun je dit ook bij ons terug vinden. De hele sprookjeswereld is bij ons te koop van accessoires tot aan complete pakken net zoals deze minnie mouse rokjes.