Mickey mouse oren voor muizenfeesten

[]
Producten filteren7 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een setje met Mickey mouse oren is erg leuk voor bij een feest. Wij hebben daarom verschillende opties in het assortiment waarmee jij het feest aan kunt kleden. Het maakt niet uit of je nu Mickey mouse oren zoekt voor volwassenen of voor kinderen. Voor alle leeftijden hebben wij mooie exemplaren in de collectie zitten. Zo kun jij met de Mickey mouse oren naar een feest of evenement gaan.


Wat zijn Mickey mouse oren?

Wij hebben verschillende soorten oren in de collectie zitten. De mickey mouse oren zijn wel een van de meest bekende oren die er zijn. Dit zijn namelijk de oren van een bekend persoon uit een pretpark of van een tekenfilm. De Mickey mouse oren die wij verkopen zitten allemaal op een haarband. Het zijn grote ronde oren in de kleur zwart. Aangezien deze op een haarband zitten past deze bijna bij iedereen. De mickey mouse oren op haarband zijn namelijk erg flexibel.


Hoe verkleed ik mij als Mickey mouse?

Naast de verschillende opties die wij aanbieden voor mickey mouse oren zijn er nog tal van andere opties die je kunt kopen om als echte mickey mouse verkleed te gaan. Zo zijn er complete Mickey mouse pakken maar ook mooie Mickey mouse handschoenen. Hiermee kun jij een complete act opvoeren als echte Mickey. Ook voor dames zijn er bijpassende producten. Het verschil hierin zit hem dat Minnie een strikje op de haarband. Er zijn ook Minnie mouse oren die je kunt kopen voor dames.


Mickey mouse oren voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er mooie versies te koop. Zo kun je een setje met Mickey mouse oren voor kinderen kopen. Vaak passen de volwassen versies ook voor kinderen. Dit komt doordat de oren op een haarband van plastic zitten. Deze is buigzaam en zal dus rond ieders hoofd goed vormen. Zo is het niet noodzakelijk dat je alleen een tussen de Mickey mouse oren voor kinderen gaat kijken maar kun je ook een setje Mickey mouse oren kopen voor volwassenen en deze de kinderen opzetten.