Dwerg kostuum en dwergen pakken

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Kabouter Kostuum Fayen
Sale

Kabouter Kostuum Fayen

€25,58 €23,25
Gedragen door kabouter
Sale

Gedragen door kabouter

€104,25 €69,95
Kabouter kostuum greeny
Bekijk video
Dwergenpakje voor meisjes
Sale

Dwergenpakje voor meisjes

€24,20 €16,65
Kabouter pak Bonkeltje
Bekijk video
Tuin kabouter pakje Teun
Sale

Tuin kabouter pakje Teun

€18,15 €16,50
Geel kabouterpak
Bekijk video
Kabouter pak ploppy
Sale

Kabouter pak ploppy

€34,82 €31,65

Mooi dwerg kostuum voor kinderen en volwassenen

Het dwerg kostuum maakt deel uit van een omvangrijke collectie sprookjespakken en sprookjes atributen om jezelf sprookachtig te verkleden. Dwergen en kabouters spreken tot  de verbeelding. Kinderen zijn er gek op vooral omdat de mannetjes en vrouwtjes klein zijn en daarmee overeenkomen met hun "kijk" op de wereld. Niet voor niets verschijnen er voortdurend nieuwe films en tekenfilms waarin de kleine mannetjes hun opwachting maken. Het bekendste dwerg kostuum is waarschijnlijk het Smurfenpakje. Hoewel eigenlijk zijn de Smurfen bloot en van boven en dragen ze enkel een witte kabouterbroek en een wit mutsje. Het is alleen wat lastig om je hele boven lichaam blauw te sminken. Dan kun je beter kiezen voor een Smurfenpakje in de vorm van een dwerg kostuum.

Sneeuwwitje en de zeven dwergen is het bekendste sprookje

Onderzoek heeft aangetoond dat het Sprookje sneeuwwitje en de zeven dwergen het bekendste sprookje is. Vrijwel alle kinderen over de hele wereld hebben daar op de een of andere manier wel van gehoord. De zeven dwergen spreken in het bijzonder tot de verbeelding omdat ze zo lief en zorgzaam zijn voor Sneeuwwitje. Tegelijkerijd zijn de dwergen allemaal verschillend. Kijk maar naar hun dwerg kostuum dat steeds van wisselende kleuren en samenstelling is. Veel kopers van een dwerg kostuum doen dat omdat zij het sprookje van sneeuwwitje zo precies mogelijk na willen spelen. Vooral op scholen gebeurt dat veel. Vooral jonge kinderen vinden zo'n voorstelling met echte sneeuwwitje en dwerg kostuums echt fantastisch.

Wandel rustig eens door dit sprookjesbos vol met leuke dwerg kostuums, sprookjespakken en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde verkleedpartij. Jouw dwerg kostuum zit er vast en zeker ook bij.