Kabouter pakken en kabouter kostuums

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Kabouter Kostuum Fayen
Sale

Kabouter Kostuum Fayen

€25,58 €23,25
Gedragen door kabouter
Sale

Gedragen door kabouter

€104,25 €69,95
Kabouter kostuum greeny
Bekijk video
Grote smurf kostuum
Bekijk video
Dwergenpakje voor meisjes
Sale

Dwergenpakje voor meisjes

€24,20 €16,65
Kabouter pak Bonkeltje
Bekijk video
Tuin kabouter pakje Teun
Sale

Tuin kabouter pakje Teun

€18,15 €16,50
Geel kabouterpak
Bekijk video

Leuke kabouter pak en dwergenpakjes voor volwassenen

Zoek je een leuk sprookjespakje, kijk dan zeker ook eens bij de kabouter pakken en dwergen pakjes op deze site. Kabouters en dwergen zijn misschien wel de meest bekende sprookjesfiguren. Kabouters zijn ook altijd heel behulpzame wezentjes. denk maar een aan het sprookje van Sneeuwitje met de zeven dwergen waarbij de dwergen de zorg over sneeuwwitje op zich nemen. In sprookjes leven kabouters in paddestoelen. Je kent ze wel die rode paddestoelen met witte stippen. In het sprookjesbos op de Efteling komt er ook nog eens muziek uit die paddestoelen.

Kabouter pakken kunnen niet zonder kabouterbaarden

Een mooi gekleurd kabouter pak of dwergkostuum kan natuurlijk niet zonder en fel gekleurde puntmuts en een lange witte baard. Alle kaboutermutsen die je kunt bedenken vind je op deze site. Daarnaast is er een uitgebreide collectie kabouterbaarden te vinden op deze sprookjesachtige kaboutersite. Een baard mag namelijk niet ontbreken bij je kabouter pak. Je bent dan niet die kabouter die in een paddestoel woont. Voor bij een kabouterpak is het ook belangrijk dat je er een houweel bij besteld. Een houweel is de bijl die een kabouter altijd bij zich draagt. Ken je de film sneeuwwitje en de 7 dwergen niet. Hierin hebben de kabouters ook el dwergen genoemd een houweel bij zich om het land te ploegen en om zo af en toe de weg vrij te maken. De houweel kun je vinden tussen het neppe wapentuig op de site.

Paddestoelenmutsen voor bij kabouter pakken

Echte kabouters wonen in paddestoelen. Speciaal voor die kabouters zijn er paddestoel mutsen in rood met witte stippen zodat kabouters zich altijd thuis kunnen voelen. Dus zoek je kabouter pakken, kijk dan maar eens rond in deze kleurrijke kabouter garderobe vol met kabouter pakken.