Ruige politiebadges voor de echte agent

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren16 ProductenPagina 1 van 1

Wil jij een politiebadge kopen voor bij een pak. Wij hebben meerdere opties waaruit jij kunt kiezen. Vaak zie je op de afbeelding al wat het verschil is tussen de verschillende soorten politiebadges die wij verkopen. Hieronder geven wij je meer informatie over de politie badges die wij verkopen.


Wat is een politiebadge?

Als je van plan bent om verkleed te gaan in een politiepak, dan wil je er accessoires bij bestellen. Een politiebadge is dan een van de vele items waaruit je kunt kiezen. Dit item heb je als agent zeker nodig. Het is namelijk een manier waarop je jezelf als politie kunt identificeren. Het zijn natuurlijk geen originele politiebadges maar namaak soorten. Voor het identificeren tijdens carnaval of tijdens een feestje richting vrienden is het geen enkel probleem. Je kunt er altijd een leuk spelletje van maken. Laat je fantasie de vrije loop.


Hoe bevestig ik deze items?

Als je een politiebadge wilt kopen, dan is het handig om te weten hoe je dit item moet gebruiken. In veel gevallen kun je dit item met een veiligheidsspeld opspelden. De politiebadge heeft in veel gevallen deze veiligheidsspelden op de achterzijde zitten. Er zijn ook soorten die aan een ketting zitten. Deze zijn speciaal voor de undercover agenten. Je kunt deze in de binnenzak doen zodat niemand ziet wie je bent en op het moment van een speciale operatie kun je hem om je hals hangen.


Andere artikelen die erbij horen

Als je een politiebadge hebt gevonden die je wilt kopen, dan zijn er nog tal van andere items die je erbij kunt bestellen. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een mooi politie pistool, een politiepet of een politieknuppel? Al deze artikelen kunnen jouw outfit verder afmaken waardoor het lijkt alsof jij echt een politie man of vrouw bent. Er is natuurlijk altijd een verschil tussen echt en echt. Er zijn altijd een aantal kenmerken van een agent die bij deze feestartikelen niet nagemaakt wordt. Anders kan het te echt lijken en dat is ook niet de bedoeling. Neem maar eens een kijkje tussen de verschillende soorten politiebadges.