Politie kleding en politiepakken voor dames en heren

Filter
Breaking bad Hazmat pak
Sale

Breaking bad Hazmat pak

€36,47 €33,15
Politie pak Jesper
Sale

Politie pak Jesper

€29,05 €24,95
Politie jurkje Jolien
Sale

Politie jurkje Jolien

€31,50 €24,95
FBI agente Jane
Sale

FBI agente Jane

€41,15 €35,40
FBI kinder jurkje Arianne
Sale

FBI kinder jurkje Arianne

€33,90 €29,15

Leuke politie pakken en politiejurkjes voor carnaval

Feestelijke politie kleding tot politieman of vrouw in politiepak of stoere swat pakken voor carnaval. Voor mannen en vrouwen zijn er de stoere politiepakken. Speciaal voor vrouwen de sexy politiejurkjes. Kijk ook eens naar de Amerikaanse SWAT-pakken of de FBI politiepakken. Een NYPD politiekostuum zal zeker ook aanslaan op het feestje. Politiepakken zijn favoriet bij ouders en kinderen. ze stralen op een of andere manier gezag uit met een knipoog. Daarbij komt dat er voor het politiepak heel veel politie accessoires te krijgen zijn.

Stoer politiepak kind

Kinderen vind het geweldig leuk om verkleed te gaan als politieman of vrouw. Een stoer politiepak met politiepet hoort daar dan zeker bij. Een politiepak mag dan ook niet ontbreken in de verkleedkist thuis en op school. Deze politiepakken en agentenkostuums zijn bij voorbeeld uit te breiden met een heuse politieknuppel, handboeien en politiebrillen

Kinderen en de beroepskeuze

Wie herkent het niet. Vraag eens aan een kind wel beroep hij of zij later wil gaan doen. In veel gevallen zal een jongen antwoorden dat hij politieagent of brandweer wilt worden. Voor de meisjes komt het beroep zangeres of juffrouw naar voren. Het is toch heerlijk dat kinderen op deze vroege leeftijd al weten wat ze willen gaan doen in hun verdere leven. Iedereen weet ook dat het maar zelde voorkomt dat uw kind uiteindelijk het beroep zal gaan uitoefenen wat ze vroeger al gewilt hebben. Dit is des te meer een reden om het kind nu al kennis te laten maken met het beroep. Roept jouw kind al jaren op rij later bij de politie te willen dan is het nu tijd om hem eens te voorzien van een politiepak kind. Je kind kan dan lekker met de rest van de feestgangers politie en boef gaan spelen in zijn politiepak kind. Wil je het politiepak kind helemaal afmaken dan zijn enkele nep politieagent accessoires natuurlijk een must. Bestel er een plastic politieknuppel en een paar handboeien bij. De handboeien hebben wij voor de allerkleinste zelfs van plastic. zo kan hij zichzelf niet bezeren. Vergeet vooral niet dat nep pistool voor oom agent. Zonder pistool ben je geen echte politie agent. Kijk maar eens rustig in onze collectie want ik weet zeker dat jij het geschikte politiepak kind gaat vinden dat bij jouw kleine boy zal passen. Ook voor de kleine dames onder ons hebben wij passende politie jurkjes. De stoere meisjes horen natuurlijk ook bij de politie. Ik hoor het wel welke keuze politiepak kind je hebt gemaakt.

Politiepakken voor heren

Tijdens de carnaval verkleed als stoere politie agent. Het kan allemaal bij deze feestwinkel. Het ruime aanbod feestkleding zorgt ervoor dat de keuze nog moelijk wordt. Koop nog een ruige politiebril om het pak compleet te maken. Je lijkt net een echte agent. Tijdens de carnaval zul je versteld staan van het aantal bekeuringen dat je mag uitschrijven. Nog nooit waren de mensen zo blij met een prent. Of roep ze de halt toe op te weinig drinken? En schrijf vervolgens de boete hiervoor uit.

Of zorg dat de hele vriendengroep verkleed gaat als boef op een persoon na die dan een swat pak of politiepak draagt. Dan kun jij als agent of politie de hele groep arresteren of boetes uit blijven schrijven. Er zijn zoveel mogelijk combinaties mogelijk om tijdens de carnaval succes te boeken.

De leukste politiepakken koop je natuurlijk bij deze feestwinkel. Naast de politie kun het je ook een Amerikaans tintje geven. Ga namelijk verkleed als een ruige SWAT officier en zorg ervoor dat geen enkele schurk nog kan ontsnappen. Of ga als vriendengroep en loop tijdens de carnaval een kroeg in als een echt swat-team. Je zult versteld staan van de aandacht van mede carnvallers. Kortom politiekleding is ieder jaar weer een van de best verkochte soorten carnavalskleding in Nederland maar ook België. Waarom ga jij dit jaar niet verkleed in een politiepak of andere politie kleding, denk aan swat kleding of stoere swat vesten?