Op zoek naar een tof politie holster?

[]
Producten filteren
14 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Er zijn verschillende politie accessoires waar ook deze politie holsters onder vallen. Wij van e-Carnavalskleding hebben verschillende soorten politie holsters waaruit jij kunt kiezen. Om een goede keuze te maken is het handig om eerst wat product kennis op te doen over dit item. Wij geven je hier ook nog enkele tips waarmee jij je outfit helemaal compleet kunt maken. Dan ben je pas een echte politie met carnaval.


Wat is een politie holster?

Er zijn mooie politie holsters te koop waarmee jij je pistool op kunt bergen. Dit is het doel van een politie holster. Het is namelijk een riem met daaraan een bevestigingsmogelijkheid voor je pistool. Deze zijn dan ook weer zo gemaakt dat je het pistool er gemakkelijk uit kunt halen mocht zich een noodsituatie voordoen. Zo weet je zeker dat jij met je politiepak goed voorbereid de carnaval in kunt gaan. Sommige van deze politieholsters kun je kopen met een pistool erin. Mocht je een lege holster kopen dan zijn er tal van mooie politie pistolen die je kunt opbergen in een van deze holsters. Ook voor andere producten zoals handboeien en een politieknuppel van plastic kun je bij ons kopen. Vooral met carnaval is het gebruik van een politie holster erg handig. Je wilt als man namelijk niet de hele tijd iets van speelgoed in je handen hebben. Je kunt dan beter een biertje vasthouden en op zoek gaan naar een van de vele vrouwelijke boeven pakken


Levertijd van de poltie holsters

Vele producten uit deze categorie hebben een erg snelle levering. Hierdoor kun jij snel verder met je verkleedpartij. De levertijd van het politieholster dat jij graag wilkt hebben kun je terug vinden op de pagina. Hier staat de exacte datum wanneer jij de postbode kunt verwachten. Zo weet je wanneer je thuis moet blijven. Je kunt er ook voor kiezen om een servicelocatie te kiezen. Dan hoef je niet thuis te zijn en kun je het afhalen op een moment dat het jou uitkomt. Let wel even op de openingstijden van deze afhaalbalie. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan. Het is ook raadzaam om niet op het laatste moment de bestelling af te gaan halen. Mocht het politie holster niet naar wens zijn dan heb je geen tijd meer om een ander politie holster te kopen.