Pilotenkostuums en stewardessen pakjes voor de carnaval

Top categorieën Alles tonen
Filter
Stoere piloten overalls
Bekijk video
Carnavalskleding Piloot
Bekijk video
Straaljager pak F16
Sale

Straaljager pak F16

€49,50 €45,00

Pilotenpakken, stewardessen jurkjes en kapiteinspakken

Prachtige pilotenpakken en pilotenjurkjes voor een feestje op hoog niveau. Natuurlijk zijn er ook verkleedjurkjes voor stewardessen. Pilotenoveralls voor straaljagerpiloten vind je hier ook. Wie liever op de wilde vaart gaat, kan hier terecht voor mooie kapiteins pak of sexy matrozenjurkjes en zeemanpakken. Accessoires als pilotenpetten en matrozenmutsen zijn er ook.

Pilotenpak online kopen?

Aangezien er zo veel keuze is uit pilotenpakken zullen wij u een beetje helpen. Voor zowel dames als heren zijn er mooie pilotenpakken te krijgen. Laten we beginnen met de dames. Over het algemeen zijn de dames aan boord verantwoordelijk als stewardess. Hiervoor hebben wij mooie blauwe stewardesspakken. Voor bij deze pakken zijn er stewardesshoedjes in blauw en rood. Om de crew van een Boeing of Airbus compleet te maken heeft u natuurlijk ook heren kostuums nodig. Daarom hebben wij voor de heren mooi afgewerkte pilotenpakken. Het maakt niet uit of je piloot of co-piloot bent. Met deze jassen kun je zo aan het roer van een vliegtuig gaan zitten. Ook voor de heren zijn er mooie steward jassen. Bent u piloot van iets kleinere ouderwetse vliegtuigen dan zijn de retro vliegenierspakken echt iets voor jou. Deze zijn te koop in een dames en een heren versie. Zo kun je als stelltje leuk verkleed gaan. 

Stef stuntpilootpak

Hoe gaaf is het spelletje Stef stuntpiloot? Iedereen heeft dit wel eens gespeeld. Of je nu jong bent of oud, het maakt niet uit. Daarom hebben wij in onze collectie natuurlijk ook echte Stef stuntpiloot pakken. Of je nu een klein stuntvliegtuigje bestuurd of een razendsnelle straaljager. Voor iedere stunt piloot hebben wij een passend pilotenpak. Voor bij deze pakken zijn er echte stuntpiloot helmen en brillen. Deze accessoires maken het pilotenpak helemaal compleet.