Dokterjas nodig voor een leuk thema feest of bedrijfsfeest? Dan kunnen wij u zeker helpen! We hebben namelijk een groot assortiment aan doktersjassen waarmee we elk feestje een leuke sfeer kunnen geven. Ook voor de aankleding hebben we leuke items waarmee u extra sfeer creëert. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice in het laatste kopje kunt u zien hoe u in contact kunt komen met ons.

 

Carnavalskleding dokter en leuke verpleegster kostuums

Wie heeft het niet gedaan, doktertje spelen met de vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. Nu kan dat ook voor grote mensen. Een doktersjas is beschermende kleding die ervoor zorgt dat u beschermd blijft tijdens spannende operaties. Kijk maar eens naar de prachtige sexy verpleegsters jurkjes en leuke doktersjassen al dan niet onder het bloed in deze rubriek. Deze verkleedkleding wordt heel veel gekocht, ook als er geen feest in aantocht is. Ga verkleed de straat op in deze chirurgen pakken, doktersjassen en verpleegster pakjes tijdens de carnaval.

 

Gedraag u als echte verpleegster

Als u dit jaar besloten heeft om verkleed te gaan in een verpleegster kostuum dan moet u natuurlijk wel weten hoe u zich moet gedragen ten opzichte van de rest. Als u verkleed bent in een dokterspak of verpleegster kostuum heeft u een hele verantwoordelijkheid. Mochten er zich in de kroeg calamiteiten voordoen dan bent u degene die de handen uit de mouwen moet steken om deze persoon te helpen. U bent ten slotte de dichtstbijzijnde verpleegster of dokter. Om deze mensen te helpen is het dan ook wel handig als u bij het verpleegster kostuum of dokterspak medische hulpmiddelen hebt waarmee u snel een diagnose kunt stellen. Daarom hebben wij voor bij de medische kostuums ook leuke accessoires. Dit varieert van een stethoscoop, injectienaald, verband, gips of levensechte messen om te opereren. U kunt met deze accessoires snel handelen en mensenlevens redden. Mochten zich in de kroeg geen calamiteiten voordoen dan kan het alsnog leuk zijn om bij de bezoekers de hartslag op te nemen. Bij een hoge hartslag kunt u al snel merken of hij het spannend vindt wat u doet. Neem nu maar snel een kijkje tussen de dokterspakken, doktersjassen en verpleegster kostuums om een leuke selectie te maken.

 

Is er een dokter in de zaal?

Met de komst van Greys Anatomy en andere film tv series zijn er veel mensen die als McDreamy of McSteamy verkleed willen. Geen zin om jarenlang geneeskunde te studeren, maar wilt u wel eens voelen hoe het is om een arts of dokter te zijn? Met de dokters jassen collectie van e-Carnavalskleding kunt u altijd verkleed gaan als arts, dokter of verpleegster. De meeste van onze doktersjassen zijn direct leverbaar.

 

Verschillende soorten doktersjassen

Bij e-Carnavalskleding kunt u terecht voor het grootste assortiment verkleedkleding. Jong en oud kunnen bij ons terecht voor de leukste kleding. Onze collectie doktersjassen is verkrijgbaar in grote maten, maar ook in de maat one size. Hierdoor hebben we de doktersjas voor volwassenen, doktersjas voor dames en heren en voor kinderen.

U kunt bij ons terecht voor doktersjas wit, maar ook een doktersjas bloed voor halloween. Onze andere accessoires, zoals een stethoscoop, maken uw outfit helemaal af. Want Halloween is een steeds groter feest aan het worden in Nederland. Dit is overkomen waaien uit de Verenigde Staten. Hier is het al heel lang een trend om jou huis zo eng mogelijk te versieren om zo de kinderen juist weg te houden. Deze zijn juist uit op je snoep en zullen ook verkleed aan je deur komen staan. 

 

Service van e-Carnavalskleding

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop! Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u hoogstwaarschijnlijk uw bestelling de dag er na in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat de bestelling een vertraging heeft. Bij alle producten bij ons op de website ziet u een verwachte levertijd staan. Dit komt ook nog eens terug bij het afronden van uw bestelling. Zo kunt u altijd zien wanneer u de producten kunt verwachten. Heeft u een bestelling geplaats met meerdere producten? Ga dan uit van levering waarbij het product met de langste levertijd wordt aangegeven. Mocht u er niet uitkomen of extra spoed achter een bestelling hebben dan kunt u altijd onze klantenservice raadplegen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw bestelling dan heeft u altijd het recht op retour. Deze moet wel binnen 14 dagen bij ons terug zijn. U vindt onder aan de website een formulier waarmee u uw retour kunt aanmelden via de website. Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij bereikbaar tot 12.30. Kunt ons niet telefonische bereiken dan kunt u ons ook via de mail, whatsapp en via de chat op onze website bereiken. 

Wilt u  dus een Doktersjas kopen? Dat gaat gemakkelijk en snel bij e-Carnavalskleding. Gaat u als dokters verkleed met een grote groep? Of misschien wel met de combinatie tussen chirurg kostuums, dokter kostuums, verpleegster kleding en zusterpakjes? Neem dan contact op met e-Carnavalskleding om te genieten van grote kortingen. Zo gaat u altijd voor de laagste prijs garantie!

Naast ons aanbod doktersjassen kunt u ook bij ons terecht voor de mooiste historische kleding zoals Grieken, Romeinen, piraten, vikingen en flower power kostuums. Daarnaast kunt u zich natuurlijk ook verkleden als andere beroepen zoals priesters, nonnen, brandweermannen en soldaten. Bij e-Carnavalskleding bent u aan het juiste adres voor glamour kleding, opblaas dikmaak kostuums, dieren carnavalskleding, opblaasbare artikelen, halloween decoratie en nog veel meer! Bij e-Carnavalskleding kunt u altijd terecht voor de leukste accessoires zoals panty’s, kousen, baarden en snorren. Alles wat direct leverbaar is wordt dezelfde dag nog naar u toegezonden. Koop dan ook nu uw one size doktersjas, verkrijgbaar als volwassen kostuum in one size maar ook in verschillende andere maten!