Ruige Viking pruiken voor jong en oud

[]
Producten filteren
7 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een viking pruik? Dan hebben we verschillende mogelijkheden in deze categorie. Zo hebben we voor jong en oud genoeg mogelijkheden in de viking pruiken. Bekijk ze op onze website samen met je vrienden. Zo kunnen jullie als ruige Vikingen over de straat gaan lopen. 

 

Viking pruiken voor iedereen

Deze viking pruiken hebben we in alle kleuren en maten. Zo hebben we mooie rode pruiken, deze zijn typische viking kleuren. Denk maar aan de astrix en obelix dit was ook een Keltische volk. Deze mooie viking pruiken zijn dus in verschillende kleuren te verkrijgen. Ook de blonde viking pruik hebben we in meerdere lengtes en met verschillende details. Zo hebben sommige er ook nog een mooie baard aanvast zitten. Dit staat allemaal omschreven onder het kopje productomschrijving. Hier staat duidelijk omschreven wat je bij het product ontvangt. 

 

Bijkomende Viking producten

Naast de pruiken hebben we nog vele andere items die typische bij een Viking thema passen. Zo hebben we mooie wapens. Denk dan aan viking zwaarden en viking schilden. In de tijd van Vikingen was het wel een must om een wapen bij je te dragen, zo kon je aanvallen van andere stammen altijd goed verdedigen. Ook een viking helm is handig in het heetst van de strijd. Ook deze hebben we in onze categorie Viking kleding staan. 

 

Klantenservice e-carnvalskleding.nl

Heeft u vragen over bepaalde producten dan kunt u makkelijk met ons in contact komen. We zijn te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Mocht het niet lukken om ons telefonische te bereiken dan kunt u ons altijd via de mail, whatsapp of via onze live chat bereiken. U kunt ons dus al uw vragen over viking pruiken stellen.