Vikingpakken en Noormannen kostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Viking kostuum Arkin
Sale

Viking kostuum Arkin

€60,50 €45,80
Viking jurk Aggie
Sale

Viking jurk Aggie

€46,00 €35,40

Noormannenpakken en Vikingkostuums voor woestelingen

Vikingen en Noormannen uit het noorden waaren warm gekleed in hun vikingkostuume en Noormannenpakken. De Vikingen stonden bekend om hun ruige levensstijl. Dat zie je terug in hun stoere vikingkleding en wilde haardracht. Wie met carnaval een Noormannenpak of Vikingkostuum zoekt zit hier goed. Neem er zo'n woeste Vikingpruik, Vikinghelm en een Noormannen zwaard bij en je Viking- outfit is compleet.

Viking kostuums voor de echte Viking uit Scandinavië

Mooie woeste Vikingpakken & viking kostuums voor mannen. Voor de vrouwen zijn er de warme dames Vikingpakken. Voor de kleine Wicky de Viking is er een eigen Vikingpak in een kindermaat. Veel Vikingaccessoires zoals Vikingbijlen en vikingmessen en Vikinghelmen vind je ook op deze Vikingkleding site. Bij ons kun je al slagen voor een eenvoudig viking kostuum tot een levensecht viking kostuum met imitatie bont. Neem maar snel een kijkje tussen de collectie en zeker weten dat jij zult slagen. Voor stelletjes hebben wij ook leuke setjes zo kun je samen verkleed gaan als echte viking familie.

Waar komt een viking kostuum vandaan?

Iedereen kent de tekenfilms van Wicky de viking wel. Maar waar komen de vikingen daadwerkelijk vandaan? Vikingen komen van oorsprong uit Scandinavië. Ze leefde in de gebieen Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Een andere naam voor de vikingen is noormannen. De vikingen trokken door heel Europa om op zoek te gaan naar voedsel. Om zich te kunnen verplaatsen over water bouwde de vikingen boten voor het vervoeren van personen en grote lange schepen voor het vervoeren van goederen en het vee. Van oorsprong is het in de noordelijke gebieden van Europa een stuk kouder dan het klimaat dat wij hier gewend zijn. Daarom zit er aan de viking kostuums voor dames en voor heren veel bont. Het bont zorgt er nu eenmaal voor dat je het niet al te snel koud kreeg als je op weg was om te jagen dan wel het verjagen van andere volkeren. De viking kostuums uit onze collectie zijn ook allemaal voorzien van mooi imitatiebont zodat het net echte pakken lijken. Om de strijd te winnen van de andere volen kun je er ook enkele viking wapens in de vorm van speren en zwaarden bij het kostuum te bestellen. Maak maar je mooie eigen creatie tot een echt viking kostuum voor dames en heren.