Op zoek naar lange Viking baarden?

Filters
17 ProductenPagina 1 van 1

Viking baard nodig om jou kostuum compleet te maken? Dan hebben we mooie varianten in ons assortiment zitten waardoor jij er zeker als een echte viking uit komt te zien. 

 

Verschillende kleuren viking baarden

Net zoals nu hadden de vikingen vroeger ook verschillende kleuren haarsoorten. Zo hebben we mooie blonde viking pruiken waar zelfs vlechten in zitten. Dit vlechten is ook een typische viking ding. Naast de blonde variant hebben we ook rode, bruine en zwarte viking baarden. Sommige komen zelfs met een pruik samen. Kijk daarom goed wat er bij de productomschrijving staat omschreven. Het zou natuurlijk zonde zijn mocht je er nog een aparte viking pruik bij bestellen terwijl deze al bij je viking baard zit. Kijk daarom gerust rond in ons assortiment en voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken, zie laatste kopje.

 

Onderhoud voor de viking baarden

Mocht je een viking baard hebben gekocht? Gefeliciteerd met je aankoop. Nu is deze een beetje smerig geworden tijdens de carnaval. Deze kunt u het beste op de hand proberen schoon te maken. U kunt ook aan de achterzijde van de verpakking kijken wat het advies van de leverancier is.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u een vraag over bepaalde producten dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Mocht het niet lukken om ons telefonische te bereiken dan kunt u ons oko nog altijd een mail sturen. We zijn ook via de whatsapp te bereiken of via onze live chat. Mocht u dus vragen hebben over een viking baard dan bent u aan het juiste adres.