Ridderpakken & kruisvaarderkostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ridder pak Arthur
Sale

Ridder pak Arthur

€36,30 €31,20
Ridder jurk Jannie
Sale

Ridder jurk Jannie

€29,05 €24,95
Vampier prinses pak kind
Sale

Vampier prinses pak kind

€36,47 €33,15
Viking kostuum Elsa kind
Sale

Viking kostuum Elsa kind

€25,58 €23,25
Ridder pak Maurice
Sale

Ridder pak Maurice

€38,75 €33,30
Ijs jurkje Marthe
Sale

Ijs jurkje Marthe

€7,43 €6,75

Ridderpakken en kruisvaarder kostuums

Prachtige ridderpakken en kostuums voor kruisvaarders voor kinderen. Deze ridder kostuums, uit te breiden met ridder zwaarden en ridderhelmen spreken zeer tot de fantasie van kinderen. Voor de musketiers zijn er mooie hoeden en musketiers snorren en baarden.

Stoere ridderpakken en 3 Musketiers voor kinderen

We gaan terug naar de middeleeuwen en nemen de kinderen mee. Daar zien we heel veel middeleeuwse kindertjes met prachtige ridderpakjes voor kinderen rondlopen op de cour van het kasteel. De kinder riddertjes spelen riddertje met hun ridder zwaarden en hun ridder helmen. Naast de middeleeuwse ridderpakje voor kinderen zien we ook stoere kasteelridder kostuums voor jongens. In de verte staan de Drie musketiers kinderen in glanzende Drie Musketierspakjes voor kinderen. Plotseling duikt ook nog een Zorro in een zwarte Zorro pakje voor kinderen op. Zorro heeft een zwart maskertje voor zijn ogen en een mooie zwarte Zorrohoed op zijn hoofd. De ridder koning in zijn konings ridderpak voor kinderen ziet het allemaal tevreden aan. Ridder malienkolders voor kinderen zie je ook net zo goed als blauwe ridderpakken voor kinderen en rode riddermantels voor jongens. Af en toe zie je een kasteelprinses uit het raam kijken naar dit schitterende ridder tafereel beneden op het kasteelplein.

Middeleeuwse ridderpakjes en kruisvaarders kleding

Naast de gewone ridderpakjes voor kinderen heb je ook de lange kruisvaarderspakken voor jongens. Deze kruisridder pakken voor kinderen zijn lange ridder gewaden met een groot kruis erop. De kruisvaarders gingen in de middeleeuwen naar het zuiden om daar de niet christenen te bekeren tot het geloof. De prinsessen bleven achter op het kasteel en maakten zelf de mooiste prinsessenjurkjes ook voor kinderen. De ridders in hun kruisvaarderspakken hadden gevaarlijk ogende wapens voor ridders bij zich. denk maar aan de lange zwaarden voor ridders en de zware knotsen waarmee de ridders op anderen insloegen. De ridderschilden voor kinderen en kinder ridderhelmen moeten de kinder ridders beschermen tegen de vijand.

Een ridder kinderfeestje in prachtige ridderpakken

Stel je zoontje is jarig en je wilt hem trakteren op een bijzonder verjaardagspatijtje. Bouw dan je huis en tuin eens om om een echt kasteel. De vriendjes en vriendinnetjes worden uitgenodigd om als ridder of als kinder jonkvrouw naar het ridderfeestje te komen. Uiteraar hebben de jongens dan stoere ridderpakjes voor kinderen aan. Met een beetje fantasie zit er ook nog een kinder Musketier of een kinder Zorropakje tussen. De meiden komen mooi verkleed als kasteel prinsesjes in prachtige prinsessenjurkjes. Dat wordt een ridderfeestje voor kinderen om nooit te vergeten. 

TERUG NAAR DE TIJD VAN DE KASTELEN MET PRACHTIGE RIDDERPAK

De middeleeuwen blijven tot de verbeelding spreken. Ridders in een prachtige ridderpak en kruisvaarders in hun prachtige ridderpakkenmet een groot kruis erop zijn bekend van menig TV-serie. Enkele eeuwen later namen de Musketiers in hun prachtige musketier pakken de rol van de ridders over. De Musketiers kostuums worden gekenmerkt door hun prachtige hoeden, die zo uit de Nachtwacht van Rembrandt weggelopen kunnen zijn. Een ridderpak spreekt bij ieder kind tot de verbeelding

Het riderpak als symbool van stoere mannen en edele dames

Het ridderpak is van alle tijden. Veel mensen die een feest hebben van rond de middeleeuwen besluiten om in een ridderpak verkleed te gaan. Er zijn veel verschillende soorten ridderpakken voor zowel de mannelijke ridder als de vrouwelijke ridder. Ja het is echt zo er bestaan vrouwelijke ridders. Wel was het in dit tijdperk gebruikelijk dat de dame niet ten strijde trok. Voor deze dames zijn er mooie kostuums als herbergerster of slotdame kostuum. Met een origineel ridderpak ga je terug in donkere tijden van kastelen en zwaardgevechten. Veel grote films kiezen de riddertijd als omgeving om een spannend verhaal in beeld te brengen. Met carnaval of voor toneel of sketches ben jij wellicht ook op zoek naaar juist dat geschikte riderpak. Een ridderpak kun je uitbreiden met een ridderhelm en natuurlijk een ridderzwaard. Zwaarden en harnassen van plastic vind hier je hier dus ook als leuke accessoire bij het ridderpak. Sluit je ogen en ddwaal af in de tijd van Koning Arthur op zijn grote kateel met kantelen en ophaalbruggen. Trek in je fantaasie een ridderpak aan en vraag op je knieën naar de hand van de edelvrouwe. Een een toneelspel met alure is zo geboren. Wat dat niet met je doet, zo'n ridderpak uit deze feestkleding winkel.