Mooie zilveren beenwarmers voor onder een zilveren pak

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Beenwarmers lurex zilver
Beenwarmers lurex zilver
Op voorraad
€5,65

Zilveren beenwarmers voor bij een zilver feest is een hot item. De kleuren goud en zilver zijn erg gewild als thema op een feest. Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je een leuk thema aan het feest koppelen. Zet dan op de uitnodigingen een dresscode en thema. Zo komen alle mensen in stijl naar het feest. Voor de mensen die niet voldoen aan het thema kun je dan enkele zilveren beenwarmers en accessoires kopen. Zo kun je ze bij binnenkomst op het feest toch aan het thema laten voldoen. Dat komt zeker ten goede aan de feestvreugde.


Zilveren beenwarmers met glitters

Wil jij zilveren beenwarmers kopen dan moet je wel weten welke je graag wilt bestellen. Er zijn namelijk verschillende soorten te koop. De meest verkochte zijn wel de lurex beenwarmers. Dit zijn beenwarmers met een zilveren draadje erdoorheen. Deze glitteren lekker en ze staan ook nog eens mooi onder alle kleuren jurkjes of pakken. Hiervan heb je ook een gouden versie. Ook voor gouden beenwarmers kun je bij ons slagen. 
Het is verder aan te raden om je zilveren beenwarmers ook nog een beetje aan te kleden met andere zilveren accessoires. Zoals een zilveren strikje of zilveren bretels. Zo voldoe je in alle gevallen aan het thema. Door alleen enkele accessoires te bestellen kost het feest je geen vermogen. Je kunt namelijk een witte blouse onder deze items dragen en dan komt de kleur zilver het beste uit. 


Onderhoud tips

Als je zilveren beenwarmers wilt bestellen wil je natuurlijk wel weten hoe je deze het beste en langste mooi kunt houden. Daarom zitten er in alle producten labels. Hiermee kun je direct zien of je ze in de wasmachine kunt wassen of dat je ze beter met een handwasje schoon kunt maken. Heb je hier vragen over dan kun je deze altij stellen aan onze telefonische klantenservice. Wij helpen je dan direct verder met het kopen van mooie zilveren beenwarmers.