Mooie gouden beenwarmers voor onder je gouden pak

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Beenwarmers lurex goud
Beenwarmers lurex goud
Op voorraad
€6,25

Een setje gouden beenwarmers mag natuurlijk niet ontbreken in een verkleedkist. Daarom hebben wij een mooie selectie gemaakt voor jou. Zo kun je de bestelling snel plaatsen en dan heb je deze ook snel in huis. Wij verkopen veel verschillende soorten beenwarmers. Zo heb jij als klant veel keuze.


Gouden beenwarmers kopen

Er zijn veel themafeesten waarbij je mooie gouden beenwarmers kunt gebruiken. Een gouden bruiloft bijvoorbeeld. Of wat te denken van een glitter feest als de toppers of met nieuw jaar. Bij al deze feesten heb je wel iets goud nodig. Vooral bij de nieuwjaarsfeesten zijn gouden artikelen veel verkocht. Heb je een feest buiten dan zijn een setje gouden of zilveren beenwarmers erg geschikt. Ze houden je benen namelijk lekker warm. Dat is wat jij als vrouw graag wilt hebben onder een gouden jurkje.


Bijpassende items om je look compleet te maken

Er zijn veel verschillende items die je kunt bijbestellen om de gouden beenwarmers compleet te maken. Als eerste is het belangrijk om te weten wel carnavalspak je aan wilt doen. Daarna kun je de rest van je outfit samenstellen. Zo zijn er toffe gouden bretels maar ook een setje gouden handschoenen zullen niet misstaan bij je aankoop van deze gouden beenwarmers. Het combineren van goud en zilver is natuurlijk ook altijd een optie. Combineer er lekker op los zouden wij zeggen. Hoe meer kleur hoe beter is ons motto. Houd wel altijd even de dresscode van het feest in je achterhoofd. Anders kan het zo maar zijn dat je rare blikken krijgt.


Levering van de gouden beenwarmers

Mocht je een bestelling willen plaatsen dan kunnen wij je beloven dat de bestelling geleverd zal worden op de dag die wij beloven. Wij willen namelijk alle klanten tevreden houden. Jij wilt tenslotte goed voor de dag komen op het feest. Wij adviseren klanten wel om altijd een dag speling te houden bij het bestellen. Mocht er bij de post iets niet goed gaan of jij bent net niet thuis bij het afleveren. Dan kan het zo maar zijn dat je zonder gouden beenwarmers naar het feest moet gaan.