Leuke roze tuinbroeken voor de Toppers in Concert!

[]
Producten filteren
2 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Veel mensen gebruiken een roze tuinbroek als basis voor een outfit. Natuurlijk is de kleur roze een zeer populaire kleur. Ben jij een beetje creatief en maak jij altijd zelf je carnavalspak? Dan zijn de gekleurde tuinbroeken in veelal neon kleuren erg geschikt als basis. Aangezien ze gemaakt zijn van een stevige stof kun je er alles op en aanmaken wat je zelf graag zou willen. Waarschijnlijk ben je zelf creatief en handig genoeg om zo een super tof en uniek pak te maken. Wij willen je daar ook graag bij helpen. Daarom verkopen wij verschillende soorten roze artikelen die je kunt gebruiken bij een tuinbroek. Zo is een setje roze bretels in combinatie met een roze boa erg leuk voor bij je pak. Ook andere kleuren zullen volstaan bij je outfit.


Onderhoud van een roze tuinbroek

Wij begrijpen natuurlijk dat jij op en top wilt feesten in je roze tuinbroek. Dan kan het natuurlijk voorkomen dat deze een beetje vies wordt. Afhankelijk van alle feestversiering die je op de broek heb gemaakt kun je deze op een handwasje altijd schoonmaken. Wij adviseren je niet op de roze tuinbroek in de wasmachine te doen. Het kan bij sommige varianten goed gaan maar er is altijd een kans dat het fout gaat. Kijk daarom even in het waslabel van de broek. Dan ben je er zeker van of het met jouw aangekochte broek wel of niet kan.


Roze is de laatste jaren een trend

Waar vroeger andere kleuren de tred zetten is tegenwoordig de kleur roze helemaal hot. Voor dames die een vrijgezellenfeest hebben moet er wel iets in roze gekocht worden. Ook hiervoor worden vaak een roze tuinbroek gedragen als vrijgezellen pak. Ook hierbij heb je natuurlijk enkele andere items nodig waarmee je de roze tuinbroek kunt aankleden. Een bride to be sjerp in combinatie met enkele bride to be artikelen maken de look aardig compleet. Verder is het ook nog grappig om over de roze tuinbroek een roze petticoat te dragen. Maak de look zo gek als mogelijk. De vrijgezellen dag mag door niemand meer vergeten worden in de toekomst en in het speciaal niet voor de toekomstige bruid. Dus doe lekker gek.


Service die je van ons kunt verwachten

Wil je een mooie roze tuinbroek kopen? Dan is het natuurlijk wel handig dat je weet wat je van ons kunt verwachten. Wij kunnen daar een antwoord op geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Bij alle producten staat een product specifieke levertijd. Deze levertijd kun je dan ook zeker aanhouden. Mocht je het item sneller nodig hebben dan kun je ons altijd even bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 077-8200208. Hier kun je alle vragen stellen waarop je graag antwoord hebt. Mocht je voor een grote groep willen bestellen dan kunnen wij je vaker een leuke korting aanbieden op de bestelling met roze tuinbroeken.