Roze helmen speciaal voor de Toppers in Concert!

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Roze Verstelbare bouwhelm
Roze Verstelbare bouwhelm
Niet op voorraad
€8,00
Populair in deze categorie

Een roze helm is de laatste jaren erg in trek. Als je een mooie roze helm wilt kopen, dan hebben wij verschillende soorten voor jou waarmee jij een echte diva kunt spelen op de bouw. Er zijn natuurlijk nog tal van andere gelegenheden waarbij deze roze helm veel verkocht wordt. Hieronder geven wij je meer informatie zodat je weet wat de verschillen zijn en welk type het beste bij jou zal passen.


Welke soorten roze helmen zijn er?

Tussen deze categorie zie je verschillende exemplaren staan. De meest traditionele bouwhelm in roze is hier natuurlijk ook te vinden. Iedereen kent wel de gele helm die bouwvakkers dragen voor de veiligheid. Wij hebben speciaal voor dames en heren ook een roze bouwhelm gemaakt. Deze roze helm is erg leuk voor tijdens een vrijgezellenfeest of voor bij de canal pride. Het maakt ook niet uit waarvoor jij dit item wilt gebruiken. Je bent er natuurlijk vrij in. Buiten de traditionele varaint in het roze is er ook een speciaal voor een vrijgezellenfeest. Op deze roze helm zitten 2 houders voor blikjes of flessen. Zet hierin een drankje en de vrijgezel heeft de hele tijd voldoende te drinken en natuurlijk de handen vrij om leuke opdrachten te doen. 


Bijpassende items om het compleet te maken

Als je een mooie roze helm gevonden hebt, dan zijn er verschillende items die je erbij kunt kopen. Zo is het leuk om een roze tuinbroek te dragen als jij de roze bouwhelm op je hoofd hebt staan. Verder zijn er nog tal van andere items zoals een roze bril en nog wel meer dan 1000 items die je leuk kunt combineren bij deze look. Het is even aan jezelf hoe gek je het wilt maken. Het leukste is natuurlijk om een vrijgezellenfeest te organiseren en de vrijgezel te voorzien van al deze grappige items waaronder de roze helm.