Leuke Hippie broeken voor de Ibiza feesten

Top categorieën Bekijk meer themas

Bent u op zoek naar een leuke hippie broek dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben goedkopere en iets duurdere broeken. Aan u is de keuze. Bij deze leuke broek past ook een mooie hippie blouse of shirt die u kunt bestellen in onze feestwinkel. Uw outfit is dan bijna compleet.

 

Hippie broek voor jong en oud

Leuke hippie broek uit de jaren 60 en 70. Originele broeken voor volwassen dames en heren maar ook voor kinderen. Broeken in effen vrolijke kleuren met leuke uitlopende pijpen. Ook in vrolijke kleuren met originele bloemen print broeken voor een 60-jaren of 70-jaren party. Met een leuke fel gekleurde blouse of shirt kunt u naar de hippie party of hippie feest. Losse hippie vestjes zijn ook hierbij te bestellen. Kijkt u ook eens naar de hippie broeken met glitterband aan de onderzijde van de broek. Deze zijn ook voor dames en heren. Heeft u ook al onze patchwork denim broeken gezien voor dames en heren. Deze zijn nieuw in de collectie. 

 

Accessoires passend bij een hippie broek

Heeft u onze hippie pruiken al gezien die mooi passen bij uw hippie broek? In veel verschillende kleuren zijn deze pruiken te bestellen. Verschillende van deze pruiken hebben een hippie hoofdband. Ook verkopen we originele hippie sets die passen bij uw hippie outfit. Deze zijn te bestellen in de goedkope en iets duurdere versie. Bestaande uit een leuke hippie bril en hippie ketting. Heeft u onze neon kettingen al gezien? Of de hippie brillen in leuke vrolijke kleuren. Wij hebben ook de hippie set peace die omvat de hippie ketting met de bijpassende oorbellen. Zeker niet te vergeten zijn de hippie hoofd kettingen met kleurrijke bloemen.

 

Nog vragen over de hippie broek

Heb je een vraag over de hippie broek dan kun je ons mailen of bellen. Onze klantenservice is op werkdagen dagelijks te bereiken via de telefoon, chat en mail. Wilt u voor een grote groep bestellen dan ontvangt u van ons een leuke aantrekkelijke korting voor de hippie broeken.