Griezelige grim reaper maskers voor jong en oud

[]
Producten filteren
11 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Voor halloween worden grim reaper maskers vaak gevraagd. Deze grim reaper maskers worden gemaakt in verschillende soorten kwaliteiten en in verschillende maten. Voor zowel volwassenen als voor kinderen zijn er mooie halloween maskers te krijgen. Mocht je verkleed willen gaan als een echt donker figuur, dan is een grim reaper kostuum met een bijbehorend grim reaper masker een geweldige combinatie.

Wat is een Grim reaper?

Een grim reaper is een andere benaming voor magere hein. Wij in Nederland noemen een grim reaper dus magere hein. Maar wie is dat nu eigenlijk? Een grim reaper is de personificatie van de dood. Dus als jij verkleed wilt gaan met een grim reaper masker, dan ben je dus eigenlijk de dode versie van jezelf. Een grim reaper kun je herkennen aan een donker gewaad met een skelet masker. Veel van deze maskers zijn glow in the dark. Zo maak je tijdens de donkere uren nog meet mensen aan het schrikken aangezien je nog meer weet op te vallen.

Grim reaper maskers voor kinderen en volwassenen

Voor verschillende leeftijds groepen zijn er mooie magere hein maskers te krijgen. De omtrek in deze maskers verschil ites ten opzichte van elkaar. De kindermaskers zijn gemaakt voor een hoofd met een omtrek van +-54cm de volwassen versies liggen tussen de 59-61cm omtrek van het hoofd. Verder zijn er verschillende soorten kwaliteit te krijgen en geheel bedekkend en half bedekkend. De goedkopere lijnen grim reaper maskers zijn gemaakt van plastic. Deze maskers zijn veelal half bedekkend. Dit wilt zeggen dat alleen de voorkant van het geaicht bedekt is. Deze grim reaper maskers en natuurlijk alle andere half gezichtsmaskers worden bevestigd met een elastiek. Gaat u voor een luxere versie van een van de Halloween maskers? Dan komt u al snel uit bij een van de latex grim reaper maskers of de griezel maskers met kap. Deze maskers bedekken uw hele hoofd. Zo kunt u tijdens Halloween iedereen bang maken zonder dat iemand in de gaten heeft wie je nu eigenlijk bent. 

Klantenservice voor al uw vragen

Als je vragen hebt over een grim reaper masker of een ander mooi zombie masker. Dan kun je al je vragen stellen aan ons team. Wij zijn telefonsich te bereiken op 077-8200208. Mocht je ons in de avonduren of in het weekend een vraag willen stellen dan kan dat per mail. Op de eerst volgende werkdag zullen wij al uw vragen over een grim reaper masker of ander masker beantwoorden.