Op zoek naar een skelet masker?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren48 ProductenPagina 1 van 2

Een skelet masker is erg leuk voor tijdens een Halloweenfeest. Ieder jaar weer gaan mensen op zoek naar kleding en accessoires voor Halloween. Een masker voor halloween is dan ook een veel gevraagd item. Er zijn zeer veel verschillende soorten maskers die geschikt zijn voor Halloween. Denk bijvoorbeeld een duivel masker, grimreaper masker of een levensecht zombie masker. Een masker wat in deze selectie dan niet mag ontbreken is een skelet masker. Daarom verkopen wij ook skelet maskers voor kinderen en skelet maskers voor volwassenen.

Waarbij gebruik ik een skelet masker?

Het is ieder jaar weer een moeilijke keuze over welke outfit je gaat dragen met Halloween. Wij hebben de tip voor jou. Je gaat dit jaar verkleed in een skelet pak en dan heb je natuurlijk ook een skelet masker nodig. Vaak zit er bij deze kleding geen masker. Deze kun je dus wel erbij kopen. Een skelet masker zorgt er dan wel direct voor dat je een totaal ander uiterlijk krijgt en niemand herkent je op het feest. Daardoor kun jij weer meer vrienden en bekende op het feest laten schrikken. Dat is tenslotte wel het doel dat je hebt met Halloween. Laten we wel afspreken dat we het leuk houden en dat je het alleen op gelegenheden doet waarbij het geoorloofd is om een skelet masker te dragen.

 

Wat is een skelet masker nu eigenlijk?

Voor Halloween krijgen wij aak de vraag voor maskers. Iedereen heeft verschillende benamingen voor halloween maskers. Verschillende mensen noemen een skelet masker een zombie masker of een grim reaper masker. Een skelet masker is eigenlijk een masker waar de schedel met meestal de tanden er nog in. Deze maskers zijn erg leuk om mensen te laten schrikken. Het lijkt net of dat mensen uit het graf zijn op gestaan. De huid van de mensen is totaal van het hoofd af. Zo heb je alleen nog het bot van de schedel met tanden. Iedereen schrikt zich helemaal kapot als jij staat te griezelen op een Halloween studentenfeest of bedrijfsfeestje.

Latex skelet masker voor volwassenen

Er is veel verschil in kwaliteit tussen maskers. De goedkopere maskers zijn meestal gemaakt van plastic. Dit zijn prima maskers voor eenmalig of enkele keren te gebruiken. Bent u op zoek naar een skelet masker om vaker te gebruiken? Dan raden wij u aan om een latex skelet masker te bestellen. Latex is een soort rubber wat erg flexibel is. Latex skelet maskers zijn net als de plastic maskers gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Zo kan er tijdens het griezelen ook nog wat geknoeit worden.

Ook aan de kinderen is gedacht

Natuurlijk hebben wij in de collectie ook een leuke selectie gemaakt van verschillende skelet maskers voor kinderen. Kinderen kunnen zich altijd helemaal inbeelden hoe het gaat worden en daardoor pakken ze de rol als skelet ook altijd goed op. Om je kind echt een onvergetelijke dag te bezorgen hebben wij daarom verschillende skelet maskers voor kinderen die je kunt kopen. De goedkoopste versies zijn gemaakt van plastic en de duurdere soorten zijn van latex. Mocht je het voor eenmalig gebruik willen kopen, dan kun je prima een plastic skelet masker voor kinderen kopen. Als je kind er een beetje zuinig mee is, dan gaat het meerdere keren mee.

 

Bloederig masker maken

Mogen wij jou een tip geven. Als je bij je skelet masker of ander halloween masker een tube nep bloed bij besteld. Dan kun je zelf het masker pimpen zoals jij dat graag wilt. Het nep bloed is te gebruiken op zowel de plastic als de latex maskers. Een doekje met schoonmaakmiddel er over en je masker is weer schoon. Ga jij dit jaar ook je eigen creatie maken? Kijk maar eens snel tussen de griezeligmakende maskers. Op bijna alle skelet maskers kun je deze rode accenten toevoegen. Hoe bloederige des te beter wij het vinden. Jij wilt natuurlijk ook een schrik effect creëren.

Hoe zet ik een skelet masker op?

Er zijn tussen deze skelet maskers veel verschillende soorten. Hierdoor is het opzetten van deze skelet maskers ook een stukje anders. De goedkope soortenm zijn gemaakt van plastic en deze bedekken alleen de voorzijde van je gezicht. Door middel van een elastiek kun je deze dan voor je gezicht houden en dan de elastiek om het hoofd en boven de oren plaatsen en alles blijft zitten zoals het hoort.
Bij een latex versie werkt het is sommige gevallen ook zo. Deze bedekken dan ook alleen de voorzijde. Er zijn ook skelet maskers die het hele gezicht bedekken. Deze trek je over het hoofd en dan is in een keer alles bedekt en dan kan niemand meer zien wie je bent. Dit is bij een half gezichtsversie niet het geval. Door de contouren en de haren kan iemand je toch iets makkelijke herkennen. In alle skelet maskers zijn de ogen en de mond vrijgemaakt zodat je deze comfortabel kunt dragen.

Voor vragen over een skelet masker

Natuurlijk kan het zijn dat jij vragen hebt over een van onze maskers. De klantenservice van e-Carnavalskleding helpt je graag verder met het beantwoorden van al je vragen omtrent onze producten. Kijk maar even tussen de skelet maskers of andere mooie Halloween maskers. Heb je iets gevonden of kun je juist niet vinden wat je zoekt. Bel ons dan even op 077-8200208. Zijn wij gesloten dan kun je ons ook een mail sturen met je vragen over de skelet maskers. Wij gaan dan de eerst volgende werkdag voor jou aan de slag om je zo snel mogelijk een antwoord te geven op je vragen. Daarbij bieden wij voor groepen ook een leuke korting aan. Zo kun jij deze items en natuurlijk ook andere items voor een leuke prijs kopen. Zo heb je nog meer producten voor een lagere prijs. Graag ontvangen wij bij het contact de artikelnummers van de artikelen zoals een skelet masker om jou zo snel mogelijk te kunnen helpen.