Drietanden voor duivels tijdens carnaval of halloween

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Mooie drietand vind je in deze afdeling van e-Carnavalskleding.nl. Alles voor bij een duivelpak kun je hier scoren. Weet jij wanneer je als echte duivel verkleed bent? Hieronder vind je enkele tips die jou als echte duivel voor de dag zullen laten komen tijdens een Halloween feest.

 

Tips voor Duivels

Het verkleden als duivel is een van de meest populaire types. Voornamelijk dames willen tijdens Halloween verkleed gaan als duivel. Verkleden als duivel staat tijdens Halloween op de tweede plaatst. Het verkleden als Heks is al jarenlang de lijstaanvoerder als het gaat om populariteit. Wat je wel ziet is dat de laatste jaren de zombie verkleed sets een aardige inhaal slag aan het maken zijn. De duivel wordt door de zombie op de hielen gezeten. Ga jij als duivel verkleed dan moet je wel weten hoe jij de beste duivel uit het dorp kunt worden. 

Als eerste is het belangrijk dat je een mooi duivel outfit voor dames of heren weet te vinden. Hierbij kun je dan een mooie duivel pruik bestellen met aanvullend duivel hoorntjes. Heb je ook nog graag iets om mee te prikken dan is een drietand duivel een geschikt item. Een duivel weet zich met de drietand te verweren. Zie jij het engeltje en de duivel met drietand al op je schouder zitten? Maar ook voor verschillende duivel cape ben je hier aan het juiste adres. We hebben op onze website een gehele categorie over. Deze vindt u dan weer onder de hoofdcategorie wat Halloween kostuum is. 

 

Duivelsgevecht

De echte duivel of duivelin is altijd op zoek naar prooi. Ze zoeken mensen die ze naar de hel kunnen halen om te grillen. De duiveltjes en Satans gaan niet zachtzinnig te werk. Om prooi te vangen hebben Duivels vaak lange duivelsvorken bij zich. Die duivelse vorken hebben drie tanden daarom heten ze ook wel duivelse drietanden. De drietand vorken voor duivels hebben vaak weerhaken zodat de prooi geen kans heeft om te ontsnappen. Dus wees op je hoede als een verleidelijke duivelin met je aan wil pappen. Voordat je het weet lig je op een helse BBQ.

 

Duivelse drietand vorken voor duivels

De combinatie van rode duivelshoorntjes en rode duivelsvorken is echt dodelijk. Maar goed dat deze duivelse accessoires niet echt zijn en alleen met carnaval en Halloween uit de duivelse kast komen. Deze drietand vorken zijn wel heel leuk om erbij te hebben. Als je ze te lang vind om te vervoeren dan zijn er ook nog de demontabele duivelsvorken die je in drie delen uit elkaar kunt halen. De duivelshoorntjes zijn er in de vorm van een duivels diadeem of als losse hoorntjes die je op je voorhoofd kunt plakken met speciale huidlijm. Hierdoor geef je jou outfit een nog groter effect waardoor de mensen nog angstiger naar jou zullen kijken. Het is natuurlijk super leuk als je met een paar vrienden zo verkleed gaat en lekker iedereen laat schrikken in de stad of bij een paar andere vrienden een prank uithaalt! Voor groepskorting kunt u altijd onze klantenservice contacten. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen doen. 

 

Verschillende soorten duivel drietanden

We hebben zoals je hierboven al hebt gelezen een enorm aanbod in drietanden. Zo hebben we vele keuzes uit verschillende grote, materialen en details. Sommige van deze drietanden komen in setjes. Hierbij ontvang je soms ook nog een mooie diadeem met hoorntjes of rode vleugels. Kijk daarom altijd bij de productinformatie wat u precies ontvangt. Het zou natuurlijk zonde zijn als u iets dubbel ontvangt. Even terug naar de verschillende drietanden die er zijn. We zullen enkele van deze drietanden even een korte uitleg geven. De goedkoopste drietand die wij verkopen kost bij ons €1,30. Dan krijg je een Halloween duivel vork van zo'n 58 centimeter. Deze duivel vork is gemaakt van plastic. De steel is van zwart en de drietand zelf is van rood. We hebben ook nog een andere drietand die er heel veel op lijkt. Qua lengte is die het zelfde, alleen de drietand is iets anders van vorm. Vindt je deze aan de kleine kant dan hebben we ook nog een grotere drietand van 133 cm. Deze is vierdelig. Je kunt deze makkelijk in elkaar draaien. Zo hebben we nog vele andere drietanden. We gaan er nog eentje even uitleggen want dit is wel de ultieme drietand. Deze knal rode drietand is tweedelig. Deze heeft als drietand een duivel in het midden waarbij zijn twee vleugels als andere twee tanden fungeren als de drietand. De mooie details aan de drietand maken deze nog stoerder. Dus wil jij helemaal los gaan in dit thema dan is dit een super mooi feestartikel om in je verkleedkist te hebben. Zo kun jij altijd als duivel over straat gaan en de mensen de stuipen op het lijf te jagen. Je kunt deze drietanden vaker gebruiken als je denkt. Zo kun je ze met Halloween gebruiken maar ook tijdens de carnaval. Je kunt er dus vaker plezier van hebben dan dat jij denkt. 

 

Hulp nodig om tot een mooie outfit te komen?

Mocht je vragen hebben omtrent onze producten dan kun je deze altijd aan ons stellen. Onze klantenservice beantwoord snel en volledig al je vragen over de producten. U kunt ons op verschillende wijze bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig. U kunt ons naast telefonische te bereiken ook via de chat uw vraag stellen. Dit gaat gemakkelijk via onze website. Er staat button rechtsonder waar u de vraag makkelijk stelt. Ook via de whatsapp kunt u bij ons terecht. Ga je voor een grote bestelling dan kun je natuurlijk bij ons een korting ontvangen. Ook dan adviseren wij u om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan direct voor u een kortingscode aanmaken zodat u de duivel nep drietanden kunt bestellen voor een aantrekkelijke prijs.