Sherlock Holmes capes voor volwassenen

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren5 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een Sherlock Holmes cape voor de carnaval? Dan kunnen wij jou zeker helpen! We hebben een ruime keuze aan verschillende soorten sherlock holmes capes!

 

Mooie Sherlock Holmes kostuums bekijken?

Wilt u een Sherlock Holmes kostuum bestellen? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende Sherlock Holmes capes. Om als echte Sherlock Holmes door het leven te gaan kunt u bij ons ook Sherlock Holmes accessoires bestellen. Bestel direct bij uw Sherlock Holmes cape een Sherlock Holmes pijp en een vergrootglas.

 

Sherlock Holmes Capes voor Halloween en carnaval

Met een Sherlock Holmes kostuum voor Halloween ben je snel verkleed voor het enge feestje. Capes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Deze capes zijn heel geschikt voor het verkleden tot opvallende detective. Sherlock Holmes was een detective in Londen in de 19e eeuw. Sherlock was herkenbaar aaan zijn geruite mantel en dito geruit hoedje op zijn hoofd. de onafscheidlijke pijp in zijn mond deed de rest. Met zijn opvallende voorkomen is Sherlock Holmes een bekende stadsfiguur geworden in London. Midden in de stad vlak bij het huis waar hij gewoond heeft tref je dan ook een prachtig standbeeld aan van deze legendarische speurder.

 

Verkleed in en Sherlock Holmes kostuum ben je een echte speurneus

Met een opvallende Sherlock Holmes cape mantel in de bekende Burberry achtige ruitje motieven met een zelfde soort petje ben je onmiskenbaar herkenbaar als de beroemde detective. Zoek er een passen nep pijp bij en de bekende loep en je kunt met carnaval of op een party op onderzoek uit gaan. Dat er veel te onderzoeken en dus ook veel te lachen valt in dit grappige kostuum, dat is op voorhand al zeker. Met andere woorden met dit Sherlock Holmes kostuum heb je een bijzonder carnavalspak in handen. Dus niet langer aarzelen en ga voor dit schitterende Sherlock Holmes cape.