Leuke groene vleugels voor sprookjes themafeesten

[]
Producten filteren
8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Voor als je elf wilt worden is een setje met groene vleugels geschikt om erbij te bestellen. Er zijn tussen de verschillende soorten groene vleugels veel opties. Het is vooraf belangrijk om te weten waarbij je deze items gaat gebruiken en hoeveel bewegingsvrijheid je hebt. Vaak hebben de insecten of elfjes meer ruimte dan jij.


Groene vleugels voor kinderen

Fantasierijk, dat zijn kinderen in ieder geval. Veel kinderen willen verkleed als fee of in een insectenpak. Daarbij heb je dan een setje met groene vleugels nodig. Groene vleugels voor kinderen zijn niet specifiek gemaakt. Dit komt omdat volwassenen en kinderen prima uit de voeten kunnen met deze groene vleugels. Je bevestigd deze door middel van een elastiek om de armen. Bij kinderen kun je de elastiek dan strakker zetten dan bij een volwassen persoon. Zo kun je de groene vleugels voor beide gebruiken. HEt is wel raadzaam om de afmetingen te bekijken. Als ze te groot zijn kunnen kinderen erover struikelen. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Pak altijd even een meetlat erbij als je van jezelf weet dat je niet zo goed bent in het inbeelden van afmetingen.


Grote groene vleugels hebben ruimte nodig

Het klinkt heel erg voor de hand liggend dat je met een groot iets veel ruimte nodig hebt. Dat is ook wel zo maar wij verkopen veel soorten grote vleugels en toch vergissen mensen zich in de afmetingen. Bij alle producten staan de afmetingen in centimeters uitgeschreven. Maak hier een goede inbeelding van anders kom je bedrogen uit. Vaak worden deze items gebruikt bij een elfenpakje met carnaval of kerst. Dan sta je in veel gevallen kort op elkaar en heb je niet veel ruimte. Er is dan niets onhandiger dan een set met grote groene vleugels op je rug. Mocht je deze nodig hebben voor een optreden en is het podium voor jou alleen dan heb je natuurlijk ruimte genoeg met deze goedkope groene vleugels die je online hebt weten te kopen.