Kleurrijke schmink glitters voor een geweldig resultaat

[]
Producten filteren
63 ProductenPagina 1 van 3
Populair in deze categorie

Schmink glitters zijn erg in trek. Ga je binnenkort naar een feest of festival dan weet ik zeker dat schmink glitters tegen gaat komen. Het is een steeds groter wordende trend dat men met glitters op het feest staat te dansen. Vooral bij dames is dit helemaal in. Oorspronkelijk is het komen overwaaien vanuit de hippiefeesten. Hierin wordt al jarenlang gewerkt met glitters en schmink.


Wat zijn schmink glitters precies?

Voordat je een producten gaat kopen is het handig om te weten wat je precies koopt. Schmink glitters zijn kleine deeltjes in meestal felle kleuren die je kunt gebruiken bij het schminken. Er zijn veel verschillende kleuren te koop waarmee je de meest mooie combinaties kunt maken. Zo kun jij volledig verzorgd naar het feest toe gaan. Door het combineren van verschillende kleuren zorg je voor een mooie geheel. Hoe je dit product juist kunt toepassen kun je hier verder in het artikel lezen.


Hoe gebruik ik schmink glitters?

Aangezien het een redelijk nieuw item is kan het zijn dat je niet weet hoe je sommige producten moet toepassen. Bij een schminkcursus wordt dit natuurlijk piekfijn uitgelegd, maar wij geven je bij deze ook tips op de schmink glitters te gebruiken. Deze schmink glitters plakken niet van zichzelf. Hiervoor heb je speciale fixeergel nodig waarmee je de glitters op het gezicht kunt vastplakken. Dit in combinatie met een schmink penseel aanbrengen op het gezicht, dan de schmink glitters erover en jij kunt naar het feest.

Heb je vragen over het gebruiken van dit product?

Bij het gebruiken of aanschaffen van nieuwe producten komen er altijd vragen opspelen. Wij hebben middels bovenstaande uitleg al aardig geprobeerd om jou een beeld te geven hoe je onze producten kunt gebruiken. Mocht je ondanks het lezen van deze informatie nog met vragen zitten dan kun je altijd onze klantenservice inschakelen. Wij hebben professionals zitten die jou goed kunnen helpen met jouw vragen over het gebruik van de producten.


Groepsbestellingen voor grotere groepen

Als je met veel mensen bent die onze producten nodig hebben. Dan ga je vaak voor een aardig bedrag een bestelling plaatsen. Op deze bestelling kunnen wij dan een leuke korting aanbieden. Zo kun jij de glitter schmink kopen voor een leuke prijs. Andere producten uit ons feestartikelen assortiment mag je natuurlijk ook toevoegen. Hoe meer je bestelt, hoe meer je van ons aan korting kunt krijgen. Het loont dus zeker om meerdere bestellingen samen te voegen. Nu nog even een keuze maken welke kleuren schmink glitters jullie willen kopen.

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een bestelling geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop! Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u het hoogstwaarschijnlijk de dag erna in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product een levertijd heeft. Dit wordt dan altijd aangegeven bij het product zelf en tijdens het afronden van uw bestelling. Als u een grotere order heeft geplaatst met verschillende items ga dan uit van levering met het product met de langste levertijd. Mocht je twijfelen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons mailen naar [email protected]. Een andere mogelijkheid is de whatsapp. Maar ook via de live chat is er een mogelijkheid om met ons in contact te komen. We proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je echt een dringende vraag dan is er een mogelijkheid om ons te bellen. We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. En op vrijdag tot 12.30. Dus voor vragen over schmink glitters helpen wij u graag.