Kousenbanden

[]
Producten filteren
14 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Mooie en gewaagde kousenbanden

Wie er extra sexy uit wil zien of terug wil in roerige tijden van de jaren 20 is goed af met deze prachtige beenmode. Deze kousebanden en jarratels zijn geschikt voor Charlestonjurkjes, Saloon kleding voor dames en tal van andere sexy kleding waarbij de benen gezien mogen worden. Combineer met een mooie panty en klaar is Kees. Sorry... Trees.

Hou jij een vrijgezellenfeestje?

Hou jij een te gek feestje voor jou vriendin omdat ze binnenkort gaat trouwen? Dan kunnen deze kousenbanden niet ontbreken! We hebben er zelfs speciale kousenbanden voor, hierop staat de tekst Bride to Be! We hebben er ook met een mooie edelsteen erop. Deze hebben we ook in meerdere kleuren. Of wil je jou vriendin nog even voor de gek houden we hebben leuke kousenband met een kleine penis erop! Natuurlijk hebben we ook voor andere thema feesten leuke kousenbanden in ons assortiment. Zo hebben we halloween varianten, of kousenbanden waarbij je een klein pistool kunt in doen? Maar natuurlijk hebben we ook de standaard jousenbanden en jarretels voor onze klanten. De witte en zwarte variant zijn toch altijd het populairste in. 

Productinformatie kousenbanden

Heeft u een paar kousenbanden gekocht? Gefeliciteerd met uw aankoop! Nu wilt u deze vaker gebruiken dan een keer? Zorg dan dat je ze na gebruik goed schoon houdt. Bij sommige zitten een waslabel waar duidelijk op staat hoe je deze schoon krijgt. Mocht je deze niet meer hebben of twijfel je? Neem even contact met ons op. Wij zullen dan bij onze leverancier informeren hoe u het product het beste kunt wassen en onderhouden. Ook voor alle andere vragen kunt u bij onze klantenservice terecht. U kunt ons bellen, mailen en whatsappen. Dus voor vragen over kousenbanden staan wij altijd voor u klaar.