Leuke plastic trompetten voor clowns en andere themafeesten

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Trompet 21cm
Trompet 21cm
Op voorraad
€1,60
Populair in deze categorie

Een plastic trompet kun je voor veel doeleindes gebruiken. Ben jij ook een grappenmaker en wil jij een plastic trompet kopen voor een geintje? Wij hebben dan voor jou verschillende soorten in de aanbieding. Let je wel even op dat deze niet de juiste toonhoogte zal spelen. Het is namelijk een speelgoed trompet die niet bedoeld is om in een fanfare mee te spelen.


Welke soorten plastic trompetten zijn er?

Tussen de muziekinstrumenten voor carnaval hebben wij verschillende soorten plastic trompetten zitten. De meeste hebben dezelfde uiterlijke kenmerken, het grootste verschil zit hem in de kleurstelling. Een normale trompet is altijd goud, zilver of koper gekleurd. De plastic trompetten die wij verkopen hebben allemaal leuke kleurtjes gekregen. Je kunt ze daarom ook goed gebruiken bij een van de vele kleurrijke pakken. Mocht je graag willen weten bij welke outfits een plastic trompet goed past? Lees dan hieronder verder om hier meer informatie over te krijgen. Wellicht dat je al een vaag vermoeden hebt, maar misschien kom je ook op nieuwe ideeën waardoor je deze items voor een volgende keer weer kunt gebruiken.


Een plastic trompet hoort bij

Als je van plan bent om een mooie gekleurde trompet te kopen. Dan zijn er tal van mogelijkheden waarbij je deze kunt gebruiken. De meest voor de hand liggende mogelijkheid is om er een te gebruiken bij een clownspak. Verder kun je ook een plastic trompet gebruiken bij een van de vele andere kleurrijke pakken. Het is namelijk met carnaval erg leuk als mensen zelf muziek kunnen maken bij de muziek die al gedraaid wordt. Zo speel je gemakkelijk de melodie mee. Buiten de nep plastic trompet wordt een tamboerijn veel verkocht om tijdens de carnaval te gebruiken. Kijk maar even rustig rond en mochten wij je kunnen helpen met het kopen van een plastic trompet dan horen wij dit graag.