Feestelijke clownspakken om helemaal los te gaan

Filter
Griezel clown pak
Bekijk video
Horror clown jurkje dames
Sale

Horror clown jurkje dames

€32,18 €29,25
Killer clown Pennywise
Sale

Killer clown Pennywise

€34,95 €29,95
Horror pierrot pak
Bekijk video
Feestkostuum: Joker
Bekijk video
Horror narrenpak Eddie
Bekijk video
Pierrot kostuum dames
Bekijk video

Prachtige kleurige clownspakken in allerlei soorten.

Altijd al in een clownspak de gek uit willen hangen. dat kan nu prima met deze grappige en kleurrijke clowns kostuums. Clownspakken blijven favoriet voor het carnaval. Clownskleding biedt nu eenmaal de mogelijkheid om enorm te variëren. Met de juiste clownsschmink, zul je geen 2 dezelfde clowns tegenkomen ook al zijn de clownspakken misschien wel van hetzelfde soort. Er zijn veel accessoires op deze site zoals clownschoenen en clownsneuzen.

Grappige clownspakken zijn geschikt voor alle feesten

Clowns zijn al eeuwen lang de paljassen van de samenleving. Op de kastelen in de middeleeuwen had men al de hofnar. De hofnar was gekleed in een kenmerkend veelkleurig hofnarrenpak met de typisiche hofnarren hoed met belletjes en met punten. De hofnar was de enige die de koning op de hak mocht nemen. De hofnar in zijn maffe hofnar kostuum was dus eigenlijk een grapjas in vaste dienst. Naast de hofnarren had je ook nog de clowns. Clowns zie je op allerlei manieren gekleed gaan. Er zijn heel veel verschillende clownspakken en clowns kostuums te zien geweest door de geschiedenis heen. Kenmerkend aan de clowns-outfits is wel dat ze altijd heel kleurrijk zijn. Clownsbroeken zijn altijd wijd en clowns broeken zijn altijds tekort. De clownsjasjes zitten vaak vol met spuitbloemen en andere grappen om het publiek te vermaken. Iets stijver dan de clownspakken zijn de Pipo kostuums. Ook de Pipo pakken zijn speels maar toch weer net een tikkeltje anders. Pipo's dragen vaak een Pipo puntmuts terwijl clowns juist vaak een clownshoedje  met een bloem dragen. Uit Italië komen dan ook nog eens de Italiaanse clowns ofwel Pierrots genoemd. De Pierrot kostuums zijn vaak zwart met wit geblokt in de vorm van wybertjes. 

Pipo de clown en Bassie en Adriaan wie kent ze niet?

De bekendste clowns is vast en zeker Pipo de clown en Mamaloe en indiaantje Klukkluk. Maar ook Bassie en Adriaan spreken tot de verbeelding van menig kind en volwassenen. Niet voor niets zijn clownspakken de absolute toppers onder feestkleding met carnaval. Clownsjurkjes voor de meiden, clownskostuums voor de mannen en clownspakjes voor kinderen. Bedenk het maar voor iedereen is er wel een leuk paljassen pak te vinden op deze clowns site. Naast clownspakken vind je hier ook pipo kostuums. Die lijken erg veel op clowns kleding maar wijken toch net weer een beetje af. Pipo pakken hebben vaak een pipo broek en een pipo blouse met daaroverheen een bonte pipo jas. Clowns-outfits zijn altijd heel uitbundig ratjetoe en met veel clowns kleuren en clownsbloemen. Een clownsjas gaat bijna altijd vergezeld van een grote clownsbril, een spuitbloem, opblaas muziek instrument en natuurlijk de veel te grote clownschoenen of clowns flapschoenen met veel kleuren en grappen. Een goed verklede clown gebruikt uiteraard speciale clowns schmink en zekere een clownsneus en uiteraard een maffe clownspruik om zijn clowns uitrusting compleet te maken. Kortom als je zottenpakken zoekt dan vind je hier een grote collectie grapjaskostuums voor jong en oud.

Alle gasten verkleed als zotten op jouw clownsfeestje

Je bent jarig en je wilt eens iets anders. Tip, nodig je vrienden en vriendinnen uit met het verzoek om te komen verkleed als clown. Alle gasten hebben dan een Pierrot pakje, een harlekijnjurkje, harlekijnspak, clownsjas of zottenkostuum aan. Uiteraad heeft iedereen ruim gebruik gemaakt van de clownsschmink zodat iedereen een clownesk uiterlijk heeft. Je kunt zelfs een prijs uitreiken voor de vriend met het mafste pias kostuum. De grootste zot in zijn zottenpak krijgt een biertje extra spreken we af. Voor alle clowns heb je leuke clowns attributen klaar liggen zodat er volop clownsgrappen kunnen worden gemaakt. Denk aan spuitbrillen, kleurige clownspruiken, flapperdeflap schoenen, rode clownsneuzen en tamboerijnen. We garanderen je een clownesk feestje dat bij alle goed verklede clowns op jouw clownsparty, nog lang in het geheugen zal blijven hangen als super vette clowns party. Kijk maar eens snel welk clownspak bij jou past.


Clownspakken en Pipo kleding voor kinderen

Kleurrijke clownspakken voor kinderen. Hier vind je de pipopakken in alle soorten en maten. Een leuke kleurige clownspruik erbij, Een maffe Pipobril en clownsschoenen eronder en je kunt zo op pad. Oh ja, vergeet niet te schminken.


Grappige clownspakjes geschikt voor alle kinderfeesten

Clowntjes zijn al lange tijd de grapjassen van de wereld. Op de kastelen had men al de hofnar en hofnarretjes in grappige hofnar kostuums. De hofnarren waren gekleed in een herkenbare hofnarrenpakjes met de typisiche hofnarren hoedjes met belletjes en met puntjes. Soms zag je ook leuke kinder hofnarpakjes die je nu ook nog als kinder carnavalspakje ziet. De narren waren de enige die de koningen koningin op de hak mocht nemen. De hofnarretjes in zijn maffe hofnarren kostuum was dus eigenlijk een grapjas in dienst van de koning. Naast de hofnarren had je ook nog de clowns en kinder clowns in kinder clownspakjes. Kleuter en peuter clowns zie je op allerlei manieren verkleed gaan. Er zijn heel veel verschillende clownspakken en clowns kostuums voor kinderen te zien door de geschiedenis heen. Kenmerkend aan de clowns-outfits voor de jeugd is wel dat ze altijd heel kleurrijk zijn. Clownsbroeken voor kinderen zijn altijd wijd en kinder clowns broeken zijn altijd iets tekort. De clownsjasjes voor kinderen zitten vaak vol met spuitbloemen en andere grappen om het kinder publiek te vermaken. Iets stijver dan de clownspakken voor kinderen zijn de kinder Pipo kostuums. Ook de Pipo pakken voor jongens zijn speels maar toch weer net een tikkeltje anders. Pipo's dragen vaak een Pipo puntmuts voor kids terwijls meisjes clowns juist vaak een clownshoedje met een bloem dragen. Uit Italië komen dan ook nog eens de Italiaanse kinderclowns ofwel Pierrots genoemd. De Pierrot kostuums voor kinderen zijn vaak zwart met wit geblokt in de vorm van ruitje.


Kinderen kennen Pipo de clown en Bassie en Adriaan

De bekendste clowns voor kinderen is vast en zeker Pipo de Clown en Mamaloe en indiaantje Klukkluk. Ook Bassie en Adriaan kietelen de verbeelding van kinderen en volwassenen. Niet voor niets zijn kinder clownspakken de absolute toppers onder feestkleding voor kinderen met carnaval. Clownsjurkjes voor de meisjes, clownskostuums voor de jongens en clownspakjes voor kinderen in het algemeen. Bedenk het maar voor iedereen is er wel een leuk paljassen pakje te vinden op deze kinder clowns website. Naast kinder clownspakken vind je hier ook kinder Pipo pakken. Die lijken erg veel op clowns kleding voor kids maar wijken toch net weer een beetje af. Pipo pakken hebben vaak een pipo broek en een pipo blouse met daaroverheen een bonte pipo jas allemaal geschikt voor leuke kinder clowns. Clowns-outfits zijn altijd heel schreeuwerig en met mooie clownskleuren en clownsbloemen. Een clownsjas voor jongens gaat bijna altijd vergezeld van een grote kinder clownsbril, een spuitbloem, opblaas muziek instrument en natuurlijk de veel te grote clownschoenen of clowns flapschoenen voor kinderen met veel kleuren en grappen. Een goed verklede kind clown gebruikt uiteraard speciale clowns schmink en zekere een kinder clownsneus en uiteraard een maffe kinder clownspruik om zijn clowns uitrusting voor kids compleet te maken. Kortom als je zottenpakken voor kinderen zoekt dan vind je hier een grote collectie grapjaskostuums voor de kids.


Een kinder clownsfeestje met maffe clownskostuums voor kids

Je zoontje of dochtertje is jarig en je wilt eens een ander kinder verjaardagsfeestje. Tip, nodig de vriendjes en vriendinnetjes uit met het verzoek om te komen verkleed als kinderclown. Alle jonge gasten hebben dan een kinder Pierrot pakje, een Harlekijnjurkje voor meisjes, Harlekijnspakjes voor jongens, en kinder clownsjasjes of zottenkostuum voor kinderen aan. Uiteraad heeft ieder kind ruim gebruik gemaakt van de clownsschmink zodat alle kinderen een clownesk uiterlijk hebben. Je kunt zelfs een prijs uitreiken voor het vriendje met het mafste piassen kostuum. De grootste kinder zot in zijn snoezige zottenpak voor kleuters krijgt een extra glaasje limonade spreken we af. Voor alle clowns heb je leuke kinder clowns attributen klaar liggen zodat er volop clownsgrappen kunnen worden gemaakt. Denk aan spuitbrillen, kleurige clownspruiken voor kinderen, flapperdeflap schoenen voor kinderen rode kinder clownsneuzen en tamboerijnen. We garanderen je een clownesk kinderfeestje dat bij alle goed verklede kinderclowns op de clownsparty van jouw kinderen, nog lang in het geheugen zal blijven hangen als super vette clowns party voor kinderen. Bekijk het leukste clownspak bij deze verkleedwinkel.