Op zoek naar een mooi neon masker?

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wij hebben verschillende soorten neon maskers die je kunt kopen. Heb je binnenkort een feest waarvoor jij een mooi neon masker nodig hebt dan ga je hier zeker slagen voor een mooi exemplaar. Voor de hele familie hebben wij mooie gekleurde neon masker te koop waarmee jullie een geweldig feest gaan hebben.


Wat is een neon masker?

Tussen de verschillende soorten maskers voor carnaval zitten heel veel verschillende soorten. Ook de neon artikelen komen hier geregeld terug. Een neon masker is een oogmasker in felle kleuren. Dit is net zoals bij alle andere neon producten. Het zijn zeer uitgesproken kleuren die op het neon masker zitten. Vaak komen de kleuren roze, groen, geel en oranje terug bij deze producten.


Wat koop ik bij mijn neon masker?

Voor bij een neon masker verkopen wij ook leuke accessoires. Deze accessoires kun je ook kopen in dezelfde kleuren als het masker. Zo is er neon schmink te koop die je kunt gebruiken op je gezicht en lichaam. Dit product wordt veel gebruikt tijdens zomerse feesten in combinatie met een neon masker. Je hoeft het dan niet op je gezicht te smeren maar op je hals en armen staan deze neon kleuren dan ook erg mooi. Buiten dit zijn er natuurlijk ook nog toffe neon pruiken die je kunt dragen boven het neon masker. Eigenlijk is alles wel te koop in neon kleuren. Mocht je op zoek zijn naar leuke aankleding voor bij je pak dan adviseren wij je om even te kijken tussen de disco kleding. Vaak komen hier ook de neon kleuren aardig terug. Deze items kun jij dan prima combineren bij je neon masker.


Neon maskers kopen voor een groep

Als je voor meerdere personen tegelijk een bestelling wilt plaatsen dan is dat meestal een aardige uitgave. Wij bieden jou dan een leuke korting aan. Als je er uit bent welke neon maskers jij wilt kopen en natuurlijk de andere neon spullen. Stuur ons dan een mail of bel ons even. Wij gaan dan kijken wat wij je aan kunnen bieden. Zo krijg je een offerte op maat. Je hoeft niet direct te beslissen of dit is wat je in je hoofd hebt. Wij kunnen vaak wel alles snel leveren. Dus nu een neon masker kopen is morgen al in huis.