Ben je op zoek naar een masker op stokje?

[]
Producten filteren
6 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ga jij naar een gemaskerd bal en zoek je masker op stokje? Dan hebben wij een groot assortiment voor onze klanten. Zo hebben we er met verschillende soort afwerkingen. Dus zoek je een klein oogmasker op stokje? Dan hebben we deze al vanaf €2,45 voor jou! 

Verschillende soorten maskers op stokje

Natuurlijk hebben we ook andere masker op stokje. Zo hebben we een verschillende masker op stokje met prachtige veren als afwerking. Deze hebben we in meerdere kleuren zoals, zwart, roze, rood en blauw. Het masker heeft ook een mooie afwerking, zo zitten er mooie diamantjes boven beide ogen geplakt. Ook in het midden van het masker zit een grote steen waar de veren achter vandaan komen. Dit zijn slechts enkele maskers op stokje maar we hebben ook andere maskers op stokje. Zo hebben we een er een masker op stokje waarbij bijna je gehele gezicht bijna bedekt is. Dit mooie masker, heet rode kringen rond de ogen zitten en ook de lippen van het masker zijn in het zelfde soort als de ogen. Op het masker zitten ook mooie gouden versieringen, ook de afwerking rondom het masker is voor zien van mooi goud draad. Het stokje bij dit masker is ook van een goud kleur voorzien en zit onder aan het masker. En niet zoals de meeste aan de zijkant van het masker. Maar natuurlijk verkopen we ook andere maskers. Zo hebben we beschilderbaar masker, dierenmasker, glittermasker, en ook voor de kinderen hebben genoeg kinder maskers in ons assortiment.

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u graag met ons in contact komen? Geen enkel probleem, we zijn op drie manieren te bereiken. Zo kunt u ons whatsappen, mailen en bellen. Dus zoekt u een leuk masker op stokje of een ander feestartikel dan bent u hier op het juiste adres.