Op zoek naar een leuk glitter masker?

[]
Producten filteren
28 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Leuker verschillende soorten glitter masker voor verschillende feesten. We hebben leuke goedkopen glitter masker in ons assortiment zitten voor zowel de dames als de heren. Dus ga jij naar een thema feest waarbij het verplicht is om een masker te dragen maar wil je toch wat van je schoonheid laten zien. Dan zijn deze glitter masker echt de perfecte uitkomst. Zo hebben we een fluwelen luipaard masker, deze bevat glitters bij de oeren en boven de opening van de ogen. Dus ben jij als luipaard verkleed op een dierenfeest dan is dit masker het perfecte item om jou outfit compleet te maken. Om het helemaal af te maken heeft deze ook nog eens sprieten uit de neus waardoor je meteen kunt snuffelen of de mannen te vertrouwen zijn. 

Voor de carnaval een glitter masker nodig?

Natuurlijk hebben we voor de carnaval ook genoeg keuze. Ga jij als vleermuis of heb je een mooie zwarte cape gekocht en zoek je er nog een mooi glitter masker bij dan hebben we een hele chique voor jou. Het masker heeft de vorm van een vleermuis en bevat allemaal mooie glitters op dit frame. Bovenop de vleugels zitten nog wat dikkere glitters voor een nog beter effect! Maar voor zoekt u wellicht standaard oogmasker met glitters erop? Deze hebben we ook hoor. Zo hebben we met gouden en zilveren glitters in ons aanbod. Deze masker zijn allemaal mekkelijk in gebruik. Er zit een elastiek aan de achterzijde van het masker vast waardoor je deze makkelijk op en af kunt zetten. Zoek je een Mexicaans oogmasker? Deze hebben wij met en zonder glitters.

Maskers op onze website

We hebben maskers voor zowel de kinderen als de volwassenen op onze website staan. En we verkopen Halloween maskers tot aan maskers met veren. Noem het maar op en wij hebben zeker in elk thema een masker.   Dus voor glitter maskers of andere maskers staan wij voor u klaar.