Veren masker uit Brazilië

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren58 ProductenPagina 1 van 3

Mooi veren masker nodig? We hebben voor de man en de vrouw genoeg keuze uit verschillende soorten veren maskers. Zo hebben een ruime keuze aan gekleurde veren maskers. Het ligt er maar net aan welke het mooiste past bij jou kostuum. Je kunt deze veren maskers ook gebruiken voor een gemaskerd bal. 

 

Prachtige Braziliaanse veren maskers à la Rio de Janeiro

U kent ze vast wel van TV, die prachtige verenmaskers van het carnaval in rio de Janeiro. Deze kleurrijke veren maskers hebben wij hier voor u geselecteerd. Deze Braziliaanse veren maskers vallen beslist op omdat ze mooi zijn en passen bij vrijwel iedere feest gala jurk. Zo zijn ze met prachtige gekleurde veren en mooie pailletten te verkrijgen. Deze prachtige veren maskers zijn in verschillende kleuren en grotes te krijgen. Bij sommige zitten de veren aan een kant. Bij andere veren maskers komen ze allemaal aan de bovenzijde eruit. Als je het in combinatie met een jurk draagt is het misschien wel handig dat de kleuren een beetje overeen komen. Hierdoor creeër je nog meer een eenheid en zullen de mannen zich afvragen wie er achter het masker schuilt. 

 

Neon veren maskers

Zoals al gezegd is hebben we een ruime keuze aan verschillende soorten veren maskers. Zo hebben we er ook met neon kleuren. Dit geldt dan voor het masker en niet voor de veren die erop zitten. Zo blijf je tijdens de late uurtjes nog steeds indruk maken. Mocht je vragen hebben over de veren maskers dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. U kunt ons ook via de mail, whatsapp of via de live chat te bereiken. Dus voor vragen over een veren masker kunt u altijd bij ons terecht.