Nep geweertjes en pistolen voor carnaval

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
M16 Machine geweer
Sale

M16 Machine geweer

€9,05 €7,25
Uzi geweer
Sale

Uzi geweer

€7,45 €5,95

Dit zijn nep pistolen, geweren en mitrailleurs

Namaak wapens die mogen omdat goed te zien is dat ze niet echt zijn. Deze cowboy pistolen knallen met knappertjes. De namaak mitrailleurs werken op batterijen. Deze mooie geweertjes horen bij de carnavalskostuums elders op deze site

Revolvers voor cowboys en nep machine geweren

Het gaat er soms stevig aan toe in de boevenwereld. Criminelen en cowboys zijn geen watjes. Als het een keertje heel spannend wordt dan aarzelen de cowboys niet om er met hun cowboyrevolvers erop los te knallen Speciaal voor bij onze mooie cowboykostuums hebben we hier cowboy-accessoires die perfect passen bij een complete cowboy uitrusting. Een cowboyrevolver of een cowboypistool is immers bittere noodzaak om op de man te hebben. Natuurlijk hoort zo'n vuurwapen in een nep lederen vuurwapenholster die op de heup gedragen worden. "Uit de heup schieten" is een uitdrukking die daar vandaan komt. Cowboys hebben meerdere snelle pistolen.  Daarom hebben ze ook pistoolhouders met  2 pistoolhoudersvakken. Als cowboys op jacht gaan gebruiken ze  hun jachtgeweren. Deze vaak dubbelloops jachtgeweren stelden jagers in staat om heel zuiver te schieten. Speciaal voor carnaval zijn hier speelgoed geweertje die zonder vergunning gebruikt mogen worden. Met knappertjes die je in rolletjes of schietringen kunt krijgen knal je er zo vrolijk op los.

Speelgoed vuurwapens voor bij de carnavalspakjes

Voor soldaten zijn er de gecamoufleerde nep mitrailleurs met geluid en licht. Deze nep machinegeweren voor carnaval worden ook veel gebruikt door nep criminelen als Bonny and Clyde. Vaak zijn dit de zwarte lichte machine-geweren die makkelijk in de hand liggen. Er zijn ook gecamoufleerde soldaten helmen om je te beschermen tegen de nep kogelregen van de speelgoed machine geweertjes. Wil je er zeker van zijn dat het allemaal heel onschuldig blijft fan kun je hier zelfs kiezen voor een opblaasbaar machine geweer. Dus als je voor carnaval een grappig nep vuurwapen zzoekt dan vind je dat hier. De geweren met licht en geluid en geweren met knappertjes die hard knallen zijn een echt hebbendingetje voor kinderen die ook graag soldaatje spelen in het bos met de ze nep wapens. Voor piraten zijn er zelfs klassieke piratenpistolen die net echt lijken. Als je een vijand of boef gevangen hebt dan is het handig om hem in de boeien te slaan de handige speelgoed handboeien met sleuteltje zijn daar dan weer heel grappig voor.

Onschuldige speelgoed vuurwapens voor kinderen

Kinderen zijn gek op het spelen van politie en boef, indiaantje en cowboy en natuurlijk het spelen van soldaatje. Maak het mogelijk door ze deze onschulidge en volkomen ongevaarlijke speelgoed wapens aan te reiken. De soldaten mitrailleurs maken echt een ratelend geluid. De politie revolvers knallen met knapperjes  en de cowboy pistolen knallen eveneens als je er knappertje in stopt. Dat wordt een heerlijk middagje ravotten met deze spannende nep vuurwapens.