Holsters voor Cowboy pistool of revolver

[]
Producten filteren31 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Iedereen heeft voor een themafeest wel een setje met mooie cowboy holsters nodig. Een cowboy kan namelijk echt noet zonder een cowboy holster de straat op. Zie jij jezelf al paardrijden met 2 geweren in je hand in plaatst van in een cowboy holster. Wij in ieder geval niet. Daarbij komt dat het niet alleen bij het paardrijden erg handig is. Ook als je in de kroeg staat en je wilt wat drinken dan is het handig als je de pistolen even kunt opbergen.

Cowboy pistool holsters voor carnaval

Handige revolver holsters voor cowboys. Deze holsters draag je als een riem losjes op de heup. Wil je ondeugend te wek gaan dan passen deze holsters met hun gevaarlijke revolvers ook prima bij een cowgirl jurkje of een saloon lady kostuum.


Cowboy holsters voor kinderen

Kinderen zijn gek op verkleden. Als je een willekeurig kind vraagt wat hij wilt worden dan zegt hij zeker cowboy. Dan is het voor de kinderen ook handig om een cowboy holster voor kinderen te kopen. Het verschil met een volwassen cowboy holster zit in de lengte van de riem. Net als bij een normale riem zitten er een groot verschil in. De kinder cowboy holsters zijn een stukje korter waardoor deze bij kinderen beter zullen passen.

Wat kan ik bij mijn cowboy holster kopen?

Je hebt een hele mooie cowboy holster gekocht bij ons op de site. Gefeliciteerd met je aankoop. Maar om jou kostuum compleet te maken zoek nog wat leuke accessoires voor bij je holster. Wat dan natuurlijk niet mag ontbreken is een cowboy geweer. We hebben verschillende soorten, sommige komen al met een passend holster maar we verkopen ook jachtgeweren voor deze stoere mannen. Deze passen natuurlijk niet in een cowboy holster. Zo hebben bepaalde geweren knappertjes pistolen waardoor je een echte knal hoort. Dit geeft voornamelijk bij de kinderen een leuk effect en ze zullen zich de ogen uit kijken. Maar zoek je nog een mooie Cowboyhoed? Geen enkel probleem zowel voor de volwassenen als voor de kinderen hebben we meerdere  varianten. Van zowel in kleur als in stof kunnen wij u van alles bieden. Zo hebben we leuke plastic cowboy hoeden maar ook prachtige stoffen hoeden waar bij sommige al een cowboy badge op zit. dus voor cowboy holsters en andere feestartikelen bent u aan het juiste adres.