Op zoek naar een mooie tiara?

[]
Producten filteren
47 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Als je op zoek bent naar een tiara, dan heb je bij ons een hele grote keuze uit verschillende soorten en maten. Wij verkopen veel verschillende soorten pakken waarbij je een mooie tiara kunt gebruiken om de outfit helemaal af te maken. Bij ons maakt het niet uit of je nu jong of oud bent, voor iedereen hebben wij een geschikte versie ertussen zitten.


Verschillende soorten tiara's

Als je al een beetje hebt rondgekeken is er een zeer brede collectie aan verschillende soorten tiara's. Het is altijd even rondkijken welke soort het beste bij je past. Er zijn namelijk versies waarbij je een hele subtiele zilveren tiara hebt met niet al te veel poespas. Dit is voornamelijk voor de bescheiden mensen in een prinsessenjurk. Ben jij een stuk meer aanwezig en wil jij je graag zo veel als mogelijk uitdossen en kan de glitter niet groot genoeg zijn. Dan zijn er ook verschillende soorten gouden en zilveren tiara's met neppe diamanten en glitters erop. Als je deze in de haren hebt, dan val je zeker op. Wij adviseren onze klanten altijd om even te kijken naar de kleuren die in het pak zitten. Deze moet je afstemmen op de kleuren uit de tiara. Zo maak je een mooie match en krijg je een geheel.


Tiara voor kinderen in grote aantallen

Het is bij iedereen wel bekend dat meisjes graag in een mooie glitterjurk rond willen lopen. Daarbij hebben kinderen ook een tiara nodig. Wij hebben daarom ook een breed assortiment met speciale tiara's voor kinderen. Deze zijn in veel gevallen vergelijkend mert de grotere versies voor volwassenen alleen is de diameter van de tiara net iets kleiner. Zo kun je deze gemakkelijk op een kinderhoofd zetten. Vaak zit er bij een tiara voor kinderen ook een mooie staf in dezelfde kleuren als het hoofddeksel. Dit maakt je kleine meid direct een echte prinses. Voor de kleine jongens onder ons hebben wij natuurlijk ook een mooie koningskroon. Zo kun je als jongen en meisje verkleed gaan naar een feest of gewoon voor in de verkleedhoek op school.


Hoe bevestig ik een tiara?

Als je een mooie versie gevonden hebt, dan is het handig om te weten hoe je deze het beste kunt dragen. Aan bijna alle tiara's die wij verkopen zitten aan de uiteindes van de pootjes een kammetje met 3 of 4 pinnetjes. Deze kun je in je haren steken waardoor in bijna alle gevallen de tiara op z'n plek zal blijven zitten. Mocht je echt wild gaan doen, dan is het wellicht raadzaam om deze te bevestigen met een speldje. Zo ben je er zeker van dat de tiara niet op de grond zal vallen en stuk gaat. Het zou tenslotte zonde zijn als je deze maar een keer kunt gebruiken. Bij normaal gebruik van deze items moet je er meerdere keren plezier van hebben. Na het gebruik is het raadzaam om de tiara niet zonder bescherming in de verkleedkist te leggen. Door de kleding die er dan overheen gelegd wordt kan de druk te groot worden waardoor je kans hebt dat er iets van je tiara af zal breken.