Staarten voor je dierenpak

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Leeuw oren met staart
Sale

Leeuw oren met staart

€7,65 €6,95
Varkensoren met staart
Sale

Varkensoren met staart

€7,26 €6,60
Wolf oren met staart
Sale

Wolf oren met staart

€7,65 €6,95
Koe oren met staart
Sale

Koe oren met staart

€7,65 €6,95
Konijn oren met staart
Sale

Konijn oren met staart

€6,44 €5,85
Vos oren met staart
Sale

Vos oren met staart

€7,65 €6,95
Giraf oren met staart
Sale

Giraf oren met staart

€7,65 €6,95
Zebra oren met staart
Sale

Zebra oren met staart

€7,65 €6,95

Dieren en duivels staarten voor je carnavalspak

Heel veel dieren en duivelstaarten in allerlei soorten. Wolvenstaartjes, duivelsstaartjes, poezen staarten, noem maar op voor elk wat wils. Kijk ook eens bij de dierenoortjes en bij de dierenkostuums of duivelspakken waar deze staarten prima bij passen

Staartjes voor dierenpakken voor carnaval

Voor al onze dierenpakken hebben we ook nog eens losse dierenstaarten. Deze dierenstaartjes voor carnavalspakken kun je heel eenvoudig vast maken aan je dierenpak. Er zijn ook dierenstaartjes met een elastiekje die je om je middel kunt binden. Staartjes met een pluim zijn er ook. Speciaal voor duivels zijn er duivels staartjes. Die duivelsstaarten zijn meestal rood. De rode duivelsstaart heeft bijna altijd een weerhaak. Die weerhaak is natuurlijk bedoeld om mensen mee de hel in te tekken. Dus heb je een wolvenpak en nog geen wolvenstaartje, draag je een kattenpakje maar nog geen kattenstaart, ben je verkleed als luipaard maar ontbeer je een luipaardenstaart kijk dan maar eens in deze dierenwinkel met heel speciale beestenstaarten voor bij jouw partypakje. 

Van wolvenstaart tot luipaardstaartjes voor party's

Rode duivelspakken zijn pas compleet met rode duivelshoorntjes en natuurlijk een bijpassende rode duivelsstaart. De duivelsstaarten kenmerking zich door de grote weerhaak op het einde van de staart. Ook Satan heeft zo zijn eigen Satans staart. Die Satans staart lijk heel veel op de duivelse staartjes. Voor de dierenwereld zijn er de heel specifieke dierenstaarten. De hondenstaart en Dalmatierstaart is los verkrijgbaar. De slange muizenstaartjes ijn er ook en natuurlijk ook de pluizige Bunny staartjes die veel weg hebben van de donzige konijnenstaartjes. Wil je geen Bunny zijn op een verjaardagsfeest, kies dan maaar voor de gekrulde varkensstaartjes zodat het feestvarken zelfs aan zijn roze varkensstaartje herkenbaar is.

Wie trekt hem aan zijn dierenstaartje?

Welk dier zullen we nu eens bij de staart pakken. Met de beesten staarten op deze site heb je in ieder geval een leuke dierenstaart bij de hand waar je naar hartelust aan kunt trekken. Deze losse nep staartjes zijn leuk om je beestenpak compleet te maken. Kies wel de juiste dierenstaartjes bij de juiste dierenpakken en ga niet vreemd anders krijgt het verhaal wellicht nog een heel ander staartje.