Nep bakkebaarden waar je niet omheen kunt

[]
Producten filteren7 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Leuke nep bakkebaarden nodig voor een feest? Wij hebben ze voor jou. We hebben ze in verschillende kleuren en verschillende lengtes. Dus wij kunnen jou zeker helpen als jij op zoek bent naar nep bakkebaarden en natuurlijk ook andere feestartikelen.

 

Aanplak nep bakkebaarden voor een complete gedaanteverandering

Hier zijn de bakkebaarden die je vast wel kent van Elvis Presley. Deze bakkebaarden in combinatie met een aanplak snor en aanplak wenkbrauwen zullen je onherkenbaar maken. Een mooie volle pruik erbij en je gedaanteverandering is compleet. Ook in de pruiken hebben we meerdere varianten. We hebben ook een bril waarbij er bakkebaarden aan vast zit. Zo hebben we al verschillende soorten bakkebaarden van iets dikkere voor de echte rock & roll outfits compleet te maken. Maar ook nette lange nep bakkebaarden voor bijvoorbeeld een Engelse inspecteur. Natuurlijk kan je ze ook voor andere doeleinde gebruiken. We hebben ook hele lange nep bakkebaarden als jij iedereen duidelijk wilt laten zien dat jij baardgroei hebt. Of ga jij misschien als een oude Amerikaanse man verkleed? In bepaalde periodes was het namelijk helemaal in om je bakkebaard te laten staan. Naast deze nep bakkebaarden hebben we ook nog andere artikelen in onze categorie baarden en snorren. Zo hebben we baardlijm, nep baard, nep snorren en nog vele andere items waarmee jij je kostelijk kunt amuseren. 

 

Verschillende soorten sets

Ben je ook nog op zoek naar andere plak spullen? Dan hebben we leuke sets op onze website staan waardoor jij in een keer er prachtig uit ziet. Zo hebben we een set waarbij je nep bakkebaarden krijgt, nep snor en sik en zelfs nep wenkbrauwen. Hierbij is het fijne dat alles op elkaar is afgestemd waardoor je een beter effect krijgt in combinatie met jou kostuum tijdens de Carnaval of Halloween. Dus heeft u vragen stel ze dan gerust aan onze klantenservice. We zijn via de mail, telefoon en tegenwoordig ook via whatsapp te bereiken! Dus heeft u vragen over nep bakkebaarden stel ze ons gerust!