Op zoek naar een leuke oranje boa?

[]
Producten filteren7 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

De bekende oranje boa voor iedereen. Jij hebt een gezellige vriendinnen avond met als thema Holland, of je gaat met een vriendengroep naar Koningsdag, of je gaat onze Nederlandse sporters aanmoedigen op een EK of WK en je bent op zoek naar oranje boa dan ben je hier op het juiste adres.

Verschillende soorten Boa's

Ben je op zoek naar een oranje boa? Dan kunnen wij jou vast en zeker helpen. Zo hebben we verschillende soorten kleuren boa's, zo hebben we feloranje, pastel oranje maar ook combinatie kleuren met oranje zoals bij de neon geel/oranje boa. Wilt u graag een vollere boa, dan kunnen wij jouw goed advies geven over welke je moet kiezen. Let dan goed op het aan gram wat er bij het product vermeld staat. Ook hebben we veren boa's in verschillende lengtes. En kom je er niet uit dan kun je ons altijd op werkdagen bereiken via de telefoon/mail of whatsapp.

Leuke oranje boa voor allerlei activiteiten

De boa's zijn van goede kwaliteit en kunnen daarom meerdere malen worden gebruikt. Zo kan je hem bijvoorbeeld tijdens de carnaval gebruiken als jij als jaren 80 disco-outfit de stad intrekt. Maar als jij enkele maanden later naar het Nederlands Elftal toe gaat dan kun jij deze oranje boa ook goed gebruiken om voor wat extra sfeer te zorgen in het stadion. Of je gaat op vriendenweekend en hebben een bepaald Nederlands thema aan het uitje gelinkt, dan komt een oranje boa altijd wel van pas. Maar natuurlijk hebben wij nog meerdere oranje artikelen om jou outfit compleet te maken! 

Service e-Carnavalskleding.nl

Zoals hierboven vermeld zijn wij telefonische bereikbaar op werkdagen vanaf 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij te bereiken tot 13.30. Een mailtje of Whatsapp bericht sturen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We zullen dan zo spoedig mogelijk te reageren op uw vraag. Dus bij vragen voor een oranje boa of andere leuke artikelen neem gerust contact met ons op.