Leuke bier versieringen voor de bierfeesten

[]
Producten filteren
8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Geef jij een bier feestje en ben je op zoek naar bier versiering? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verkopen leuke wanddecoraties met Oktoberfest thema. Hierop is een blonde dame te zien met twee pullen bier in haar handen. Deze hebben we ook in een variant waarbij de dame donker haar heeft. Of wil je graag alleen een bierpul als bier versiering deze je wij ook. Ben je op zoek naar feestelijke vlaggenlijn? We hebben verschillende soorten vlaggen, zo hebben we een vlaggenlijn met dezelfde opdruk als de wanddecoratie borden. De achterzijde van deze vlaggenlijn is blauw wit geblokt. Het leuke opblaasbare grote bierglas, is zo'n 63 cm groot. We hebben ook verschillende bier hoeden. Dit leuke item kun je ook als cadeau aan een jarige job geven voor zijn verjaardag. 

Andere bier artikelen in ons assortiment

Naast de bier versiering hebben we ook nog andere leuke artikelen die je kunt gebruiken tijdens een gezellig thema feestje of de carnaval eventueel. Zo verkopen we leuke bier bretels, hierop staan leuke glazen bedrukt waarin het bier rijkelijk vloeit. Of zoekt u een leuke bier bril? Ook hierin hebben we leuke keuzes voor onze klanten. En wacht dat je van de wel bekende bierhelm, deze helm is ideaal als jij je handjes vrij wilt houden om andere dingen te doen. Door de twee houders op de helm en de slangtjes die als rietje fungeren kun jij gewoon leuke blijven doen. Een vergelijkend item is de bier riem, deze camouflage item is voorzien van zes holsters waarbij jij een drankje in kunt zetten. Zoekt u leuke bier pakken dan hebben wij ook hierin een grote keuze voor jou!

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over bepaalde producten, dan kunt u ons deze gerust stellen. We zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Mocht het u niet lukken om met ons te bellen dan kunt u ons altijd nog een mailtje sturen. U kunt ook met ons chatten via de website. Dus zoekt u leuke bier versiering dan kunnen wij u zeker helpen.