Leuke bier riem voor het meenemen van een aantal drankjes

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Heb jij binnenkort een bier riem nodig om naar een feest te gaan? Dan hebben wij enkele mooie exemplaren in de collectie zitten waarin jij gemakkelijk je bier kunt vervoeren. Het is ook een item wat erg leuk is om cadeau te doen.


Wat is de functie van een bier riem?

De functie van een riem is bij iedereen wel bekend. Het is een mode item dat als oorspronkelijke functie had om de broek op te houden. Tegenwoordig worden riemen gedragen voor de sier. De traditionele functie is in veel gevallen komen te vervallen. Nu weet je nog niet wat de functie van een bier riem is. Dit is een riem die je over je eigen riem draagt en waarin ronde vakjes zitten. In deze vakjes kun je bierblikjes stoppen of zelfs flesjes bier. Zo kun je gemakkelijk 5 bier in je bier riem meenemen naar het feest. Ben jij een dorstig persoon dan is dat erg handig. Bestel bij je bier riem ook bier bretels of een compleet bierpak. Zo maak je de outfit compleet en val je zeker op bij het feest.


De bob en een bier riem

Aan het begin van de avond is het altijd verstandig om een bob aan te wijzen. Degene die als chauffeur is aangewezen moet natuurlijk geen bier gaan drinken. Hij of zij kan natuurlijk wel een bier riem dragen maar deze dan vullen met frisdrank. Ook een blikje fris of een flesje past moeiteloos in deze bier riem. Zo maak je er zelf een frisdrank riem van. Het voordeel is dat je slechts 1 keer naar de bar hoeft te lopen en dat je klaar bent. Daarbij kun je het ook gebruiken als een soort dienblad. Je kunt dan veel meer dragen dan met 2 handen. Let wel even op met dunne plastic bekertjes. Deze passen wel in de bier riem maar je zult snel knoeien. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Dan moet je de bier riem even wassen.