Mooie jaren 20 pruiken voor het beleven van de roaring 20's

Filters
21 ProductenPagina 1 van 1

Ga jij naar een leuk thema feestje en zoek je een jaren 20 pruik? We hebben in deze categorie meerdere mogelijkheden. De bob in korte variant was in deze tijd in. Dus heb jezelf niet dit kapsel? Dan is het wel handig om een pruik hierin te kopen. Zo zal je net iets beter in het feestje passen. En zal iedereen vol verwondering kijken als jij daar naar binnen loopt met een jaren 20 pruik. 

Verschillende soorten pruiken

Natuurlijk is de bob maar een van de pruiken die we in deze categorie hebben. Deze jaren 20 pruik is trouwens te verkrijgen in meerdere kleuren. De meeste pruiken die u bij ons op de site ziet kunt u in alle mogelijken kleuren te verkrijgen. In deze periode kwam de Charleston periode ook op. He vrouwen gingen er steeds beter uit zien en er werd steeds meer gefeest waardoor de jaren 20 kleding ook steeds losser werd. Dus als je naar een feest gaat hebben we ook leuke accessoires zoals een jaren 20 ketting. We verkopen op onze site ook sets. Hierbij heeft u meteen een haarband en nepsigaretten houder. U bent in een klap klaar voor het gezellig feest. En deze kleding kunt u ook tijdens de carnaval dragen, dus u kunt het vaker gebruiken.

Productinformatie

Heeft u een jaren 20 pruik bij ons gekocht of andere artikel? Gefeliciteerd met uw aankoop! U wilt natuurlijk dat u de pruik vaker kunt gebruiken, dan moet u er natuurlijk niet te wild mee omgaan. Een haarnetje erbij kopen is altijd een handig item waardoor u er eigen haren goed onder kunt doen en deze niet zichtbaar zijn voor de andere. Kijk goed op de boordkaart van het product hoe u deze het beste kunt onderhouden. Heeft u deze niet meer neem even contact met ons op, dus voor vragen over jaren 20 pruik kunt u bij ons terecht.