Mooie jaren 20 kettingen voor roaring tijden

[]
Producten filteren
17 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een mooie jaren 20 ketting? We hebben verschillende soorten in ons assortiment zitten voor onze klanten. Keuze genoeg dus! In deze periode na de Eerste wereld oorlog ging het goed met de welvaart, de vrouwen wilden zich steeds meer laten gelden en gingen zich daardoor steeds meer met mode bezig houden. Ook met de sieraden waren de vrouwen zeer populair. Zo hebben we verschillende soorten parelkettingen die de dames in deze tijd om hadden.

Jaren 20 ketting

De parelketting is een van de bekendste kettingen van deze periode in de jaren 20. We hebben deze dan ook in verschillende variaten op onze website staan. Zo hebben we verschillende diktes, maar ook in de lengte hebben we verschil. Sommige zitten verpakt met twee en andere zitten los. Kijk daarom goed bij de productomschrijving op de site wat u nu precies ontvangt. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een jaren 20 ketting heeft besteld en blijkt dat u er een te weinig heeft. Heeft u een feest in de trend van de jaren 20, en u wilt helemaal in dit thema opgaan? We hebben ook een jaren 20 jurk of een jaren 20 pruik. Zo zul je er werkelijkwaar prachtig uitzien als jij naar een jaren 20 feest gaat. 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de bepaalde producten of wilt u met een grote groep bestellen? Vraag dan aan onze collega's eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als u andere vragen heeft. Zo kunt u ons via de mail bereiken op [email protected]. U kunt ons ook een whatsapp bericht versturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een antwoord geven op de vraag. Bellen kan natuurlijk ook onze klantenservice is op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30 voor u bereikbaar. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig. Dus voor vragen over jaren 20 ketting of iets anders stel ze ons gerust.