Leuke sigarettenhouders voor de echte Charleston

[]
Producten filteren
10 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een sigarettenhouder? We hebben enkele verschillende soorten op onze site staan. Zo heeft u zelf de keuze welke het mooiste past bij jou kostuum of outfit.

 

Mooie sigarettenhouders 

Je gaat dus naar Charleston feestje of je gaat met de carnaval verkleed in dit thema met je vriendengroep. Dan hebben we voor de dames mooie sigarettenhouders in ons assortiment wat een mooie aanvulling is op jou kostuum. We hebben verschillende soorten. Je zult wel denken verschillende soorten? Denk dan voornamelijk aan de lengte van de sigarettenhouder maar ook aan de bekleding van de sigarettenhouder. Zo hebben we mooie sigarettenhouders met daarop pailletten. Dit geeft een mooi effect waardoor de sigarettenhouder nog meer zal opvallen. Op onze site hebben we ook een set staan. Met deze set ben je in een klaar voor het feestje. Het bevat namelijk een sigarettenhouder, een parelketting en een hoofdband van pailletten waar mooie zwarte veer aan zit. 

 

Waarom een sigarettenhouder

De sigarettenhouder is er voornamelijk voor de dames. Ze komen hun mooie handen niet tegen de sigaret aan waardoor hun handen niet stinken. Ook zag het in die tijd wat eleganter uit. Tegenwoordig zie je ze amper. Daarom is het leuk om tijdens de carnaval deze items wel te gebruiken. 

 

Bijkomende artikelen

Als u in dit thema verkleed gaat dan is het leuk om naast de sigarettenhouder nog enkele items in bezit te hebben. Zo hebben we op onze website een categorie aangemaakt van een Charleston jurk. Hieronder vallen weer verschillende sub-categorieën. Zo hebben we mooie charleston handschoenen voor de liefhebbers. Maar ook in de pruiken hebben we voldoende keuze voor jou en je vriendinnen. Mocht je nu een grote bestelling willen plaatsen neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we jou wel een aantrekkelijke groepskorting aanbieden. U krijgt al gratis verzending bij een orderwaarde vanaf €75,-. Heeft u vragen over een sigarettenhouder dan kunt u onze klantenservice contacten.