Pinguinpakken voor volwassenen

Top categorieën Alles tonen
Filter
Party poncho Pinguin
Bekijk video
Gedragen door pinguin
Sale

Gedragen door pinguin

€100,80 €69,95
Pinguin truitjes
Bekijk video
Carnavalspak Pinguin
Bekijk video
Party-kleding: Pinguïns
Sale

Party-kleding: Pinguïns

€36,30 €31,20
Pinguin pak cool mascotte
Sale

Pinguin pak cool mascotte

€78,40 €68,15
Pinguin pak mascotte
Sale

Pinguin pak mascotte

€76,45 €66,45

Origineel pinguinpak voor volwassenen

Bent u op zoek naar een pinguinpak? Bij ons heeft u een ruime keuze uit pinguin kostuums. Al deze pinguinpakken worden compleet geleverd. Gaat u als echte pinguin of gaat u als pinguin in smoking? De leukste dierenpakken en carnavalskleding vind je bij deze feestwinkel. Pinguins spreken tot dde verbeelding. Dat zal zeker komen door hun waggelende loopje en de oberstriping in hun vacht die lijkt op een zwarte frakjas op een wit overhemd.

Lekker warme pinguinpakken voor een koude carnaval

Pinguins hebben het goed bekeken. Met hun warme vachtjes en dikke vetlaag zijn ze heel goed bestand tegen de kou. Misschien is het daarom wel geen toeval dat je met carnaval zoveel pinguin pakken op straat ziet. Met een koude carnaval lijkt het met een pinguinpak aan net alsof de kou je helemaal niets doet. Onze pinguinpakken zijn dan ook lekker warm met caranval. De capuchon met daarin de pinguinkop of het pinguinmasker verwerkt beschermt je tegen de gure wind.

Toch zal dit niet de belangrijkste reden zijn waarom mensen kiezen voor een pinguinpak. Pinguinkostuums zijn voral heel erg leuk en praktisch om te dragen. Voor kleine kinderen zijn er kinder pinguinpakjes terwijl er voor grote mensen unisex pinguinpakken zijn. Dat is lekker makkelijk want zowel mannen als vrouwen kunnen ze dan aan. voor gropen zijn pinguinpakken heel geschikt. Je bent in een mum van tijd veranderd in een complete pinguinkolonie die op zoek is naar de volgende ijsschots, wat in veel gevallen de volgende kroeg zal zijn. Naaast de pinguin pakken vind je hier ook een grote collectie pinguin accessoires waaronder de pinguinmaskers en pinguinvoetjes. Leuk om nog een extra accent toe te voegen aan je toch al originele pinguinpakje. Kortom met een pinguinpak kom je zeker de carnavals winter door.