Lieveheersbeestje mutsen en hoeden voor jong en oud

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Bolhoed lieveheersbeestje
Bolhoed lieveheersbeestje
Niet op voorraad
€7,95

Lieveheersbeestje muts kopen voor bij jou carnavals pak? We hebben leuke lieveheersbeestje muts op onze website staan voor onze klanten. Zo kan jij zeker een mooie lieveheersbeestje muts vinden bij ons.

Lieveheersbeestje muts voor iedereen

Natuurlijk zijn de mutsen voor zowel de heren als de dames een aanwinst. Dus ga jij met je vriendengroep als lievenheersbeestje verkleed en zoeken jullie nog een lieveheerstbeetje muts? Dan hebben we leuke varianten voor jou. Als je trouwens met een grote groep gaat bestellen vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de mutsen maar voor alle feestartikelen bij ons op de site. We zullen nu even enkele mutsen uitlichten. Zo hebben we de eerste muts deze heeft aan de voorzijde een leuk lieveheerstbeestje gezichte zitten met twee voelsprieten die aan de uiteindes een rode bol hebben zitten. Op de rode muts zitten zwarte stippen geplakt. Bij een echte lieveheersbeestje betekenen deze stippen hoe oud het beestje is. Natuurlijk is dit niet relevant bij de lieveheersbeestje muts. Op het gezichtje zitten twee ogen geplakt waarbij de oogjes bewegen. Deze variant hebben we ook in een leuke bolhoed. Het heeft dezelfde kenmerken als de eerste hoed. Dus wil er allemaal het zelfde uit zien dan is dit een leuke hoed om te kopen voor jou vriendengroep! Maar ook voor een leuke lieveheersbeestje bril, diadeem, panty, rokje en zelfs vleugels hebben wij genoeg keuze voor jullie!

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de lieveheersbeestje items? Dan zijn wij er voor jullie. Wij zijn op drie manieren te bereiken. Zo zijn we via de mail op het volgende emailadres te bereiken, [email protected] U kunt ons ook bellen. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Tegenwoordig zijn wij ook via whatsapp te bereiken dus lig je lekker op de bank via je mobiel naar carnavalskleding te zoeken en heb je een vraag stel hem makkelijk! Dus ga jij deze carnaval voor een lieveheersbeestje muts?