Leeuwenpakken voor dames en heren

Top categorieën Alles tonen
Filter
Leeuwen pakje Jelle
Sale

Leeuwen pakje Jelle

€16,95 €14,55
Baby leeuwen cape Robbe
Sale

Baby leeuwen cape Robbe

€24,20 €20,80
Kinderkostuum: leeuwtje
Sale

Kinderkostuum: leeuwtje

€21,70 €19,25
Leeuw oren met staart
Sale

Leeuw oren met staart

€7,65 €6,95
Dierenkostuums: Leeuw
Sale

Dierenkostuums: Leeuw

€41,15 €35,40
Leeuwenpak de luxe mascotte
Sale

Leeuwenpak de luxe mascotte

€156,60 €136,15
Leeuw pak Simba
Sale

Leeuw pak Simba

€40,10 €36,45
Leeuwen pak mascotte
Sale

Leeuwen pak mascotte

€79,95 €69,50

Leuke leeuwenpakken voor volwassenen

Tussen de dierenkostuums zitten veel leeuwen kostuums. Van een eenvoudig leeuwenpak tot een compleet leeuwen kostuum. Alle leeuwenpakjes zijn te gebruiken voor dames en voor heren. Ook een geheel oranje leeuwenpak zit bij ons in de collectie. Dit oranje leeuwenkostuum is geweldig voor het WK en koningsdag. De leeuw is de koning van de wildernis. Dit imposante dier is een teken van kracht en schoonheid. Niet voor niet zie je de leeuw terug in veel wapentekens. Denk aan de zeeuwse leeuw die zich boven water weet te houden of de leeuw in het wapen van het Nederlands elftal.

Een leeuwenpak als teken van kracht en beauty

Leeuwenpakken doen het goed met carnaval. De leeeuw is immers het dier dat bovenaan op de voedselladder zit het is stek, mooi en super snel. Allemaal eigenschappen die wij als mensen ook best graag zouden bezitten. Misschien is het wel daarom dat we zo nu en dan een leeuwenpak aantrekken met carnaval. We zijn dan ook sterk en snel maar dan wel met een knipoog. Leeuwen drinken immers geen bier zoals wij mensen wel doen.

Leeeuwenpakken vind je in diverse uitvoeringen. Er zijn leeuwenpakken met prachtige manen die kracht uitstralen. Bijzonder leuk zijn de leeuwenpakjes voor baby's en peuters. Deze kleine leeuwenpakjes zijn ronduit uit snoezig en lekker warm voor de kleine. Losse leeuwen onderdelen kun je ook vinden op deze site. Heb je alleen een leeuwenstaart nodig dan kun je die bij de leeuwen accessoires vinden. Het leukste is natuurlijk een compleet leeuwenpak. Omdat die leeuwen kostuums er zijn voor mannen vrouwen en kinderen, kan het geen probleem zijn oom in deze wilde dierenwinkel het leeuwenpak naaar jouw ens te scoren. Wees wel voorzichtig want er wonen meerdere wilde dieren in deze dierentuin vol met dierenpakken en natuurlijk het leeuwenpak.