Kippenpakken en hanenkostuums voor volwassenen

Top categorieën Alles tonen
Filter
Gedragen door kuiken
Sale

Gedragen door kuiken

€100,80 €69,95
Peuter kuiken pak Rikkie
Sale

Peuter kuiken pak Rikkie

€16,95 €14,55

Kippenpakken en hanenkostuums voor hem en haar

Prachtige kanarie gele kippenpakken voor hem en haar. Voor hij, die het haantje uit wil hangen zijn er ook echte hanenpakken. Voor de kinderen zijn verderop de kippenpakjes en baby kuikenkostuums te vinden. Raak niet van de leg met zoveel kippenmode op deze site. Kippen en hanen zie je altijd weer terug komen met carnaval. Dat komt vrijwel zeker omdat een kippenpak gewoon leuk is. Je hebt witte kippenpakken en gele kippen kostuums. Dus als carnavalsgroep kun je er een bont stoet van maken.

Kippenpakken en hanen kostuums voor carnaval

Ga niet als een kip zonder kop op zoek naar een passend carnavalskostuum. Kijk liever eens goed rond in deze hoenderstal vol met originele kippenkleding voor het maffe feest. Tussen de kippen vind je ook hanenpakken met bonte kleuren. Losse kippen kleding onderdelen zijn er ook. Een losse kippenkop, een kippenmasker of een hanenkam je vind je op de accessoires afdeling van deze feestkleding winkel. Een beetje bizar, maar de geplukte kip en de plofkip is hier ook te vinden. Met andere woorden als je er er voor hebt gekozen om als pluimvee op pad te gaan met carnaval, dan zit je helemaal goed tussen deze kippenpakken. Voor kinderen zijn er ook kippenpakjes of beter gezegd kuikenpakjes te vinden op de kinder afdeling.

Met de hele kippenfamilie op pad

Omdat er kippenpakken zijn voor jong en oud en er ook leuke hanepakken te vinden zijn op deze site, is het een koud kunstje om met het hele gezin, de familie of buurt verkleed te gaan als kippenfamilie. Dat is niet alleen leuk maar ook nog eens heel handig want je vindt elkaar altijd meteen terug in een drukke kroeg vol met anders verklede carnavalsvierders. Kortom een kippenpak is gewoon top voor carnaval