Kangoeroe pakken voor jong en oud

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Gedragen door kangaroe
Gedragen door kangaroe
Op voorraad
€75,25

Leuke verschillende soorten kangoeroe pakken te koop bij ons! Ben jij op zoek naar een kangoeroe pak voor de carnaval of ander feestje? Zoals een dieren thema feest? Dan hebben wij enkele leuke pakken in ons assortiment zitten voor jou. Zo hebben we het gedragen door kangaroo pak. Als jij dit kostuum aandoet lijkt het net alsof je gedragen word door een kangaroo. Er zitten nep benen op het kostuum gemaakt waardoo het lijkt alsof jij gedragen wordt. Zoals alle kangoeroes heeft deze ook een buidel waar een kleine kangaroo zit. Je hebt dus een super leuk kostuum als je in dit thema een feest hebt. Natuurlijk hebben we ook meer gedragen door kostuums in ons assortiment zitten.

Andere kangoeroe kostuums

We hebben ook nog andere kangoeroe kostuums voor onze klanten. Zo hebben we een leuk twee verschillende. Bij een is je eigen gezicht zichtbaar, en is de muts van het kangoeroe stum als kangaroo bedrukt. Het andere kostuum is een luxe mascotte kostuum waarbij je ook echt in het geheel een kangoeroe bent. Hierdoor zullen mensen je niet herkennen en kun je zo door de velden huppelen zonder schaamte. Bij beide kangoeroe kostuums zit kleintjes in de buidel. Deze mooie beesten leven in het wild in Australië dus als je daar ooit op vakantie bent zul je deze prachtige dieren vast zien. En als je je dan ook echt als een kangoeroe wilt voelen kun je alvast een pak kopen bij ons en deze aantrekken tijdens de carnaval of ander feestje. We hebben natuurlijk ook leuke dierenpakken in ons assortiment.

Productinformatie

Heeft u een kangoeroe kostuum gekocht? Gefeliciteerd met uw aankoop! Mocht deze kangaroe nu iets te diep in het glaasje hebben gekeken en is het kostuum een beetje smerig geworden dan kunt u dit gewoon wassen. In het kostuum zult u een waslabel vinden waar duidelijk op staat hoe u deze kunt schoon maken. Mocht deze er niet meer inzitten kijk dan eens op de boordkaart en neem anders even contact met ons op. Dus voor vragen over een kangoeroe pak stel ze ons gerust!